Pozitii sexuale in viata de cuplu

Please select a featured image for your post

Incercarea de noi pozitii sexuale joaca un rol vital in viata fiecarui cuplu care vrea sa-si mentina viata sexuala activa si sanatoasa, mai ales ca rutina are tendinta sa ne afecteze relatia mai mult ca orice. Pozitii sexuale exista pe gustul tuturor, trebuie numai sa fiti destul de aventurosi sa le si incercati.

foto

O pozitie interesanta de a face dragoste este una in care barbatul domina in totalitate femeia. O putem numi „regele dealului” : include o gramada de perne pe jos puse una peste alta peste care femeia se asaza in genunchi cu fata spre perne permitandu-i barbatului penetrarea vaginului pe la spate. Spre deosebire de alte pozitii de acest gen, aceasta permite un contact mult mai patrunzator si intens intre partener si partenera. In aceasta pozitie punctul G este profund stimulat.

Citeste si:  Top 3 masti de fata naturale pentru tenul gras

foto

Pozitia „contact apropiat” este un stimulent extraordinr al clitorisului, efortul depus de femeie (care sta deasupra) este minim dar placerea este maxima. Poztia e simpla si foarte eficienta, deoarece actul sexual se intampla stand jos pe fund, barbatul sta dedesubt cu picioarele incrucisate iar femeia se pune cu fata in poalele lui si isi incruciseaza si ea la randul ei picioarele in jurul taliei acestuia. Barbatul este incurajat sa stimuleze clitorisul cu degetul, femeia va geme de placere cu siguranta.

Citeste si:  Tratamentul galvanic de cosmetica

In pat nu exista reguli asa ca fiti liberi si incercati orice, nu ezitati sa puneti in aplicare si cele mai neinchipuite fantezii !


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.