Prepararea chiftelelor

Please select a featured image for your post

Pentru chiftele avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

500 g carne (porc, vita sau pui)
1 ou
1 ceapa
1 morcov
1 felie paine alba (sau un cartof)
marar
faina
piper, sare
ulei.

Ne mai trebuie o masina de tocat si vom vedea cum se fac chiftelutele . Tocam carnea. O amestecam apoi cu oul batut, ceapa si morcovul date pe razatoarea mica, mararul tocat bine-bine. Miezul de paine il inmuiem in apa, il stoarcem si il amestecam si pe el in tocatura. Putem inlocui painea cu un cartof fiert si dat prin masina de tocat. Punem piper macinat si sare dupa gust. Pe o planseta presaram faina. Formam chiftelele, le tavalim prin faina si le scuturam, apoi le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Citeste si:  Voalul de mireasa - traditii si supersitii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.