Sfaturi pentru reusita unei coafuri de nunta

Sa iti schimbi complet coafura pentru o zi nu e chiar atat de usor pe cat pare. De pilda, daca ai un par lung, purtat in general pe umeri sau in coada, este posibil sa nu te impaci deloc cu un coc inalt. In schimb, daca, de dragul comoditatii, vei alege sa-l lasi pe spate, te vei supune riscului de a ramane rapid fara volum sau, in cazul unei coafuri de mireasa cu bucle, de a-si pierde forma. Daca mai ai si ghinonul de o vreme umeda si neprietenoasa, verdictul e ca si sigur.

Citeste si:  Prepararea parjiturii negresa

Prin urmare, cuvantul de ordine este „repetitia”. Incearca din timp mai multe variante, pana esti sigura ca ai gasit si stilistul potrivit, si coafura de mireasa , si produsele optime.

O alta regula de baza este evitarea experimentelor, mai ales in preajma nuntii. Nu e deloc o idee buna sa iti tai 30 cm de par sau sa te afisezi cu o culoare noua cu o saptamana inaintea marelui eveniment.

Citeste si:  Cum sa-ti faci singur masaj de relaxare?

Nu in ultimul rand, incearca sa ai asteptari realiste: daca ai vazut coafuri de nunta care stateau perfect pe figura unor celebritati sau fotomodele, nu fi dezamagita daca nu se potrivesc fetei tale. Oamenii sunt diferiti, cu trasaturi si mimici diferite.

Pentru final, un sfat cat se poate de practic: atunci cand iti alegi stilistul, mergi numai la sigur, in functie de recomandarile cunostintelor. Este ultimul moment in care vrei sa faci experimente (esuate).

Citeste si:  Detoxifiere naturala : ceaiul de anghinare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.