Tinctura de propolis -antibiotic natural

Poate ne amintim unii dintre noi cum, in copilarie, faceam gargara cu tinctura de propolis si durerea din gat disparea, ca prin minune, pana dimineata. Bunicele nostre apelau la tinctura de propolis pentru a scapa de raceala, de tusea uscata sau de durerile in gat.

Dar de ce este tinctura de propolis atat de importanta pentru medicina naturista? Raspunsul este simplu; pentru ca are la baza aminoacizi, fermenti, microelemente, substante antibiotice, rasini, acizi, deviati flavonici, acid feluric si multe alte alte ingrediente cu proprietati curative. propolisul are asadar efecte bactericide, bacteriostatice si antifungice.

Citeste si:  Cum sa ne alegem verigheta potrivita

Tocmai din acest motiv, tinctura de propolis este recunoscuta in unanimitate de medici, ca fiind cel mai puternic antibiotic natural. Tinctura de propolis nu se va gasi insa doar in magazinele naturiste, ci si in farmacii, pretul sau fiind sub 10 RON. produsul „minune” al albinelor , propolisul, are cele mai eficiente efecte atunci cand este consumat in stare de tinctura.

Citeste si:  Definitia TSH-ului

Daca vreti sa va intariti organismul, sa preveniti bolile de sezon, fara sa apelati la tratamente costisitoare, incercati urmatoarea reteta: intre trei si cinci picaturi de propolis , zilnic, timp de o luna, doua. Pentru a evita gustul amar, amestecati-le intr-o cana de ceai de galbenele sau de musetel, adaugand o lingurita de miere.

Citeste si:  Mesaje de Craciun haioase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.