Tipuri de lubrifiante

Lubrifiantul reprezinta un accesoriu cu care putem intesifica durata si calitatea actului sexual, atunci cand corpul nu ne ajuta in mod natural sa ajungem la o anumita stare.

Ca si celelate accesorii sexuale, lubrifiantul poate fi de mai multe feluri, fiecare avand un rol anume in timpul actului sexual.

Lubrifiantul pe baza de apa este unul dintre cele mai comune si mai des folosite tipuri de lubrifiante. Acesta nu are gust, miros si nici nu lasa pete pe haine sau lenjerii.
Se poate folosi atat in cazul unei partide normale, cat si in cazul celei orale, dezavantajul fiind ca se usuca destul de repede.

Citeste si:  Certificatul medical prenuptial

Lubrifiantul pe baza de ulei poate fi folosit numai EXTERN!! Riscati sa va provocati iritatii daca il folositi intern, plus ca daca alegeti acest tip de lubrifiant, nu puteti folosi prezervativul. Din cauza uleiului, acesta se rupe, iar hainele si lenjeriile se pateaza imediat, fiind destul de greu de indepartat, chiar si dupa mai multe spalari.
Recomandam folosirea acestui tip de lubrifiant, pentru masaj.

Citeste si:  Suflul Sistolic

Lubrifiantul pe baza de silicon este preferatul multor cupluri. Acesta are o textura alunecoasa si rezista mai mult decat orice alt tip de lubrifiant. El nu se poate folosi in cazul sexului oral, iar dupa utilizare, este bine sa spalam bine zona peste care am aplicat lubrifiantul, pentru evitarea iritatiilor.

Si ultimul, dar nu cel din urma, lubrifiantul aromat , a carui utilizare deja o stim cu totii: sexul oral. Din pacate, acest lubrifiant este unul destul de lipicios si contine glicerina, asa ca aveti grija cum il folositi si unde, pentru ca riscul de a va irita este mai mare in conditiile acestea.

Citeste si:  Optimizarea calculatorului

Pentru siguranta dvs.testati lubrifiantul inainte, pe o portiune mica de piele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.