Tratamentul galvanic de cosmetica

Please select a featured image for your post

De obicei folosita in saloanele de cosmetica, aparatura galvanica poate fi achizitionata si pentru acasa, fiind considerata una dintre cele mai eficiente terapii in tratarea problemelor tenului. Printre defectele la a caror ameliorare contribuie cu succes se numara uscaciunea pielii, pungile de la ochi, ridurile, acneea sau porii infundati.

Acest tratament cosmetic functioneaza prin producerea de curent electric care genereaza un masaj bland, care adesea gadila – exista, insa, si cazuri in care poate provoca durere, motiv pentru care este recomandabil sa testati pe-ndelete aparatul inainte de a-l plati. De obicei, asa cum veti vedea si in instructiuni, atunci cand folositi aparatura cosmetica, este bine sa asociati efectele echipamentului cu produse specializate, care isi vor face efectul de zece ori mai bine decat in conditii normale.

Citeste si:  Asortarea hainelor

Acest tratament cosmetic se aplica, in general, de trei ori pe saptamana, timp de doua luni. Ulterior, ritmul trebuie rarit, ajungand in final la o data la trei luni. Este o terapie sigura, cu foarte putine efecte adverse, cel mai intalnit fiind o inrosire temporara a pielii, care nu ar trebui sa va sperie.

Citeste si:  Cand se plateaza trandafirii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.