Urare de nunta versus toast

Desi poate parea ca este unul si acelasi lucru, stim foarte bine ca nu este chiar asa.
Urarile de nunta sunt niste simple mesaje, ganduri, venite atat din partea familiei, cat si din partea altor invitati, in timp ce toast-ul nu poate fi tinut decat de o persoana foarte apropiata cuplului, care sa ii cunoasca foarte bine atat pe ei, cat si povestea lor de iubire.

Daca m-ati intreba ce este mai frumos sa faceti, eu as spune ca un toast..Daca m-ati intreba ce este mai simplu de facut, as spune o urare .

Citeste si:  Metode de curatare a bijuteriilor

Singurii care pot decide acest lucru sunteti voi, impreuna cu mirii. Chiar daca poate intentionati sa le faceti o surpriza, este bine sa ii anuntati de la inceput ca va doriti sa faceti un toast in cinstea lor, pentru ca este posibil sa mai doreasca si alti invitati acest lucru si sa iasa un haos total.

Cand va hotarati ca vreti sa tineti un toast, puneti-va ideile in ordine pe o hartiuta, pentru a nu va trezi in fata microfonului balbaindu-va si facand glumite seci sau proaste pentru a salva situatia.
Chiar daca pare o scena rupta din filmele americane, toast-urile se poarta si la noi, ba mai mult, sunt cu adevarat niste momente dragute si de neuitat pentru tinerii casatoriti.

Citeste si:  Cum sa ne alegem verigheta potrivita

Toast-ul trebuie sa fie indreptat catre cuplu, nu doar catre unul din parteneri si are scopul de a pune in evidenta bucuria si recunostinta pentru prezenta la eveniment.
Dupa cum spuneam, evitati sa faceti glumite la adresa vreunui din parteneri. Chiar daca acestia au simtul umorului dezvoltat, este posibil sa se simta stanjeniti in fata celorlalti daca va apucati si povestiti stiu eu ce patanii din viata lor.

Citeste si:  Cele trei linii de baza in chiromantie: a vietii, a inimii si a capului

Daca le cunoasteti inceputurile, este frumos sa amintiti despre cum s-au cunoscut, in ce imprejurari, insa fara a intra prea mult in detalii.
Toast-ul trebuie sa contina gandurile bune pe care le adresati, dar si ce insemnatate au aceste persoane pentru voi.
Daca ai talent la dans sau cantat, le poti face chiar o surpriza dupa toast. Sunt sigura ca vor aprecia efortul tau si nu vor uita ca le-ai lost alaturi in cea mai importanta zi din viata lor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.