1 Iunie la Teatrul Ion Creanga

De 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, la Teatrul Ion Creanga, copiii beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, la spectacolul „Sămânţa Vrăjită”, spectacol realizat în maniera Commediei Dell’ Arte în regia lui Mihai Manolescu, după o idee de Maria Manolescu. .

Vă aşteptăm, cu mic cu mare, să urmăriţi aventurile Colombinei şi ale lui Arlecchino, într-o poveste în care o floare cu seminţe vrăjite poate transforma orice vis în realitate.

Citeste si:  Bookfest 2009 va aduce, pe langa literatura, filme si muzica

ÃŽn deschiderea spectacolului, un grup de 11 copii de la Casa Sfântul Ioan din BucureÅŸti vor prezenta un scurt moment artistic –„Hai, prieteni, sa ne bucurăm “ dedicat zilei de 1 Iunie.

Spectacolul va începe la ora 11 şi este adresat copiilor peste 8 ani.

La finalul spectacolului, copiilor li se propune un joc cu surprize: să întruchipeze personaje din poveştile preferate, cu ajutorul animatorilor de la Blu Party, care vor organiza o şedinţă de face painting în foyerul teatrului .

Citeste si:  Sapte filme sponsorizate de Uniunea Europeana concureaza la Oscar

Cei care aleg să facă o plimbare în parcul Cişmigiu sunt invitaţi să participe la spectacolul interactiv „ Două veşti şi trei poveşti”, realizat de actorii Teatrului Ion Creangă în colaborare cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.