25 de ani ..si 55 experienta

Please select a featured image for your post

Sambata seara, lumea mondena de pe la noi a avut parte de un eveniment deosbit. Iubitul actor Iurie Darie a implinit 80 de ani, sau dupa cum au declarat prientenii „25 de ani si 55 de ani experienta”. Evenimentul a fost desigur unul cu extreme de mult bun gust, organizat la restaurantul Hotelului Marshall. Si cum desigur eticheta o cerea, nu putini au fost si invitatii, de la cei mai tineri, cum ar fi Cristi Brancu si consoarta, Iuliana Marciuc, Victor Yila, Silviu Prigoanã si Adriana Bahmuteanu, Ionut Negoita la cei trecut deja de prima tinerete (solistul Constantin Draghici, Corina Chiriac, baritonul Dan Iordachescu, Marin si Lucia Moraru, Marian Nistor si ancestrala Zina Dumitrescu).
Citeste si:  Logitech Harmony One - telecomanda universala
Cum insa era de asteptat, petrecerea nu a lasat loc de altceva decat de felicitari si mai ales laude la adresa omului care de cateva decenii incanta audienta teatrala si cinematografica prin prezenta inconfundabila. Desigur, nu putea lipsi Anca Pandrea, sotia actorului, cea datorita caruia se pare ca a ramas mereu un romantic si mai ales un ideal de masculinitate.
Citeste si:  Milan Kundera a negat categoric ca si-ar fi denuntat un compatriot
Desigur, n-ar fi prea multe de spus la un asemenea eveniment, insa prea arareori se intampla poate sa ne amintim de actorii cu adevarat valorosi pe care inca ii avem. Astfel, nu putem decat sa ne dorim sa il vedem pe maestru si atunci cand va avea..80 de ani de experienta.

Citeste si:  Au fost decernate premiile Globul de aur 2009

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.