3-5 aprilie 2014 – o noua editie a RFTB – salonul profesionist al industriei modei –

O noua sesiune de contractari pentru industria modei din Romania va avea loc cu ocazia editiei de primavara a salonului RFTB. Profesionistii sistemului vor avea prilejul de a viziona propunerile brandurilor romanesti si straine pentru noul sezon toamna/iarna 2014-2015.

Evenimentul este organizat de Business Texin si Fashionandbeauty.ro in parteneriat cu Jolidon.

Urmarind interesele industriei romanesti, aceasta editie a salonului RFTB isi largeste aria initiind noi sectiuni – STOCKBRIDE ACCESSORIES – asteptandu-si vizitatorii interesati de evolutia sectorului modei. Sectiunea STOCK va oferi posibilitatea valorificarii produselor iesite din sezon, cele destinate outlet-urilor si altor sisteme de vanzare – online sau direct. BRIDE va fi rezervata tuturor produselor – tinute de gala, accesorii samd, destinate evenimentelor speciale. Sectiunea ACCESSORIES va cuprinde tot sectorul de accesorii fashion.

Citeste si:  Instalatorii si politistii, mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din showbizz - studiu

Salonul de TENDINTE va constitui din nou punctul de atractie al RFTB, pregatindu-se pentru a dezvalui viziunea proaspata a designului romanesc, dar si international, pentru sezoanele care vor urma.

In cadrul RFTB vor fi organizate evenimente conexe – workshop-uri si seminarii, prezentari de produse noi, targ de job-uri, toate realizate cu rolul de a intregi sfera activitatilor specifice unei asemenea manifestari. Programul intregului eveniment va fi disponibil online pe site-ul: www.rftb.ro.

Prima editie RFTB din 25-28 septembrie 2013 in cifre:

71 de expozanti – firme straine si romanesti care au oferit de la tesaturi la servicii si utilaje, accesorii, incaltaminte, confectii, tricotaje, lenjerie, dar si oferte media, organizari de evenimente, unitati de invatamant de specialitate.

Citeste si:  Kenia, un paradis salbatic

Salonul a fost vizitat de reprezentantii a aproape 600 de firme, specialisti din industria modei care si-au manifestat interesul pentru acest tip de eveniment adresat in mod direct si preferential profesionistilor sistemului. Marea majoritate a vizitatorilor au fost din Romania, insa s-au inregistrat vizitatori si din: Germania, Portugalia, Turcia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Suedia, Grecia, Italia. De remarcat a fost si prezenta catorva buyeri din aceste tari, in principal Germania.

– Peste 15 televiziuni si nenumarate alte canale media au participat la deschiderea RFTB care a avut loc in prezenta doamnei Ministru Maria Grapini.

Citeste si:  Jennifer Aniston prezinta Oscarurile?

– Salonul a fost vizitat de Ambasadorului Mexicului (Agustin Gutiererez Canet), sotia Ambasadorului Braziliei – David Herero De La Fuente, reprezentanti ai Directiei Economice din Ambasadele Angliei si Austriei.

Buyerii, producatorii, importatorii, designerii, jurnalistii si toti cei care activeaza in fashion si in toate domeniile conexe sunt asteptati la noua editie a salonului RFTB, in perioada 3- 5 aprilie 2014.

Salonul RFTB – eveniment specializat „Business-to-Business”

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul
toamna/iarna 2014-2015 (confectii)
primavara/vara 2015 (tesaturi)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.