3 zile de promotii la www.tarafashion.ro

In aceasta saptamana v-am pregatit ceva inedit; adica 3 zile de promotii si in fiecare zi se intampla ceva. Adica 3 zile magice.
In data de 31-03-2009 avem Transport Gratuit si comanda minima va fi de 99,9 (nu se vor putea face comenzi in aceasta zi sub aceasta valoare).

In data de 1-04-2009 o sa aveti 10% la toate modelele de pe site si reducerea se va vedea pe factura finala (nu pe comanda) si nu se poate aplica la platile prin card.

Citeste si:  Goran Bregovic la Bucuresti: Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si Provincialii, invitatii speciali ai artistului

Iar in data de 2-04-2009 la fiecare comanda facuta o sa primiti cadou un voucher de 10 ron pe care o sa-l primiti pe mail si o esarfa.

La toate acestea se adauga promotia saptamanii pe home page plus concursurile de pe blogul nostru www.tarafashionblog.ro unde puteti castiga vouchere cadou. Noi modele va asteapta la rubrica Produse Noi si noi modele cu pret special la rubrica Promotii.

Citeste si:  Premiera nationala pe scena Operei Nationale Bucuresti: baletul „Manon”, coregrafia de Kenneth MacMillan, muzica de Jules Massenet

Indrazniti! Va asteptam cu drag on-line si la magazinele noastre din B-dul Iuliu Maniu nr.7, sector 6 (incinta Apaca)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.