5 locuri unde o sa fii in siguranta

Please select a featured image for your post

Nu vrei sa ai nici un contact cu porumbeii pe 14 februari. S-ar putea sa fie mai greu decat crezi pentru ca indragostitii aia netrebnici or sa iasa din vizuine toata ziulica. O sa aglomereze parcurile, restaurantele, cafenelele si magazinele de lenjerie intima. Dar exista cel putin 5 locuri unde o sa fii perfect in siguranta, fara sa ai de-a face cu fluturasii care le inconjoara dragostea asemenea unor muste.

La cinematograf
Foarte multe perechi or sa iasa la film duminica seara, dar stii ce este bine in asta? Ca stii exact filmele la care o sa mearga. Cuplurile sunt asa de previzibile. Sigur or sa aleaga o comedie romantica sau vreo poveste tragica de iubire. Prin urmare daca mergi la Wolfman, De Parnassus, Ninja Asassin sau Cartea lui Eli ar trebui sa fii in siguranta. Evita pe cat posibil It’s Complicated, Nine, Did you hear about the Morgans sau From Paris with love (nu este film de dragoste, dar it sure sounds like it).

Citeste si:  Cum afli ce vrei sa te faci "cand vei fi mare"?

La birou
14 februarie pica intr-o duminica, o zi de altfel libera. Prin urmare unde mai bine sa te ascunzi de Valentine’s Day daca nu la birou. Care va fi complet gol. Este ocazia perfecta sa lucrezi putin in plus. Deci nu numai ca eviti sa infrunti ziua de 14 februarie dar in saptamana ce vine sa stai mai relaxata la servici pentru ca ai facut asa de multe in acea duminica.

Citeste si:  YARD SALE® de iunie

Shaormerii
Nu cred ca va exista vreun cuplu care sa mearga la o shaorma pentru ca este asa de romantic. Sau daca se intampla sa dai peste ei ar trebui sa-i feliciti pentru faptul ca dau dovada de simt practic in aceasta perioada economica dificila in care trebui sa fie crazy sa arunci cu banii pe o cina la un restaurant scump.

Citeste si:  Teo nu-i primeste pe disperati

La sala
Daca sala de fitness din apropiere este deschisa intr-o duminica atunci asta este momentul perfect ca sa te duci sa arzi niste calorii. Faci miscare fizica si prin eliberarea de endorfine in corp iti mai trece senzatia de singuratate si tristete.

La o prietena single acasa
Cel mai bun loc unde sa te gasesti de Sf. Valentin daca esti single este in compania unei prietene care uraste sarbatoarea cu aceeasi pasiune orbitoare ca si tine. Nu sunteti cinice. Sunteti realiste. Si precum zebrele de pe Serenghetti, e mai bine sa stati impreuna. Va induceti in eroare adversarul numit Cupidon.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.