6 moduri in care faci ca seful sa te iubeasca

Vrei sa stii cum sa obtii acea promovare pe care ti-o doresti atat de mult? Contrar convingerilor populare, nu este vorba despre a te da bine pe langa seful tau. Iata ce au sefii de spus. Urmareste sfaturile lor si propriul tau sef va crede ca este o stea adevarata.

1. Nu pune intrebari la care poti sa raspunzi.
Dam este confortabil sa iti intrebi seful atunci cand duci lipsa de incredere sau simti ca ai nevoie de aprobarea lor, dar intrebati-va mai intai: „Va fi el capabil sa raspunda mai bine decat as face-o eu?”. In majoritatea cazurilor este posibil sa nu. Iti cunosti munca mai bine ca oricine.
2. Solutii, nu probleme.
Nu te duce la seful tau cu o problema daca nu te-ai gandit macar 10 minute la posibile solutii. Iti vei impresiona seful daca te duci la ei si le sugerezi o solutie pentru a rezolva problema respectiva.
3. Nu te scuza niciodata.
Incepand cu o scuza, te va face sa pari mai slaba. Atunci cand faci o greseala, incearca sa spui asa: „Cred ca acest proiect ar fi putut fi mai bun”.
4. Nu deveni emotiva.
Nu trimite niciodata un email intr-un moment de furie sau frustrare. Este tentant sa raspunzi imediat dupa ce citesti un email care te supara sau te enerveaza. Asteapta cel putin o jumatate de ora, apoi citeste email-ul original si raspunsul tau. Seful tau iti va admira diplomatia.
5. Mergi mai departe de chemarea datoriei.
Asuma-ti riscuri si noi responsabilitati. Uneori, cel mai bun mod de ati gasi chemarea este prin incercarea de noi lucruri. Este posibil sa inveti ceva nou si seful tau va fi impresionat de spiritul tau de echipa.
6. Nu-i insulta inteligenta.

Citeste si:  Bosnia si Herzegovina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.