7 secrete ale oamenilor fericiti. Te regasesti?

Fericirea nu este ceva usor de masurat. La urma, urmei, este diferita pentru fiecare dintre noi si depinde  mult de perspectiva noastra de viata. Fericirea nu este un concept unic pentru toti!
Se pare insa ca, exista cateva trasaturi de personalitate  ale oamenilor fericiti.

Care este secretul fericirii? In cate dintre aceste caracteristici de personalitate va regasiti?

Citeste si:  De Martisor, citeste si dezbate „Frumosul sex al barbatilor”!

Secret  1 Oamenii fericiti nu cauta fericirea in afara lor, ci inauntrul lor.

Ei inteleg ca lucrurile materiale, chiar si oamenii, nu pot  fi niciodata cheia fericirii lor. In acelasi timp isi dau seama de importanta relatiilor de iubire si de sustinere,  dar ei nu se asteapta niciodata sa se regaseasca in altcineva si nu se pierd niciodata incercand sa gaseasca pe altcineva. De fapt, oamenii foarte fericiti isi dau seama ca dependenta excesiva fata de ceilalti este, de fapt, o cale rapida spre nefericire si chiar  pentru probleme in relatie. Ei stiu ca, in functie de ceilalti, fericirea poate fi sursa unui conflict inimaginabil, amaraciune, vina si dezamagire perpetua.

Citeste si:  Istoria revizuita si adaugita

Oamenii foarte fericiti, nu sunt pacaliti de faptul ca „lucrurile” – cum ar fi masini de lux, haine scumpe si vacante posh – sunt locurile in care se gaseste adevarata fericire. Ei stiu prea bine ca, atunci cand fericirea este gasita in lucrurile materiale, in interior se pot simti goi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.