fbpx

8 calitati pe care trebuie sa le ai la orice slujba

Cererile angajatorilor sunt din ce in ce mai stricte. In afara de calitatile profesionale, unii cer si pentru simtul umorului, de exemplu.
Oricare dintre calitatile urmatoare te pot ajuta sa cresti in ochii angajatorilor:
1. Leadership
Calitatile de lider nu sunt importante pentru pozitiile de supervisor, dar de asemenea pentru orice candidat care vrea sa obtina un job.
2. Spiritul de echipa
Companiile prefera oamenii care pot lucra bine cu colegii lor, care sunt buni comunicatori. Desi job-ul tau nu presupune munca in echipa, angajatorii este posibil sa isi doreasca sa stie cateva exemple despre modul in care colaborezi cu alti oameni.
3. Concentreaza-te pe rezultate
Acest tip de atitudine inseamna ca vrei sa te dezvolti profesional vorbind si sa obtii cateva rezultate reale. Angajatorii apreciaza oamenii care isi indeplinesc sarcinile ei insasi, fara sa fie cicalitori.
4. O comunicare excelenta
Indiferent de sarcinile zilnice, vei avea cu siguranta nevoie de abilitatea de a scrie e-mailuri coerente, pentru a ii face pe altii sa inteleaga ceea ce tu incerci sa transmiti si sa discuti la sedinte si intruniri.
4. Flexibilitate
Majoritatea angajatilor au multe sarcini la munca, chiar si la jobul cel mai usor. Intr-un mediu organizational, managerii se simt confortabil stiind ca angajatii pot rezolva sarcinile lor neprevazute.
5. Simtul umorului
In acest caz, totul se rezuma la optimism si o atitudine deschisa in ceea ce privesc glumele.
6. Aplica tot ceea ce sti
Sunt multe abilitati care sunt cerute la munca: folosirea eficienta a timpului, spiritul etic, si aptitudinea de a rezolva orice probleme. Desi poti scoate toate aceste aspecte la interviu, trebuie de asemenea sa ilustrezi. In acest mod, vei dovedi tot ce este scris in CV-ul tau.
7. Construieste exemple
Pentru a evita orice fel de blocaj la interviu, construieste ceva exemple in ceea ce priveste atitudinea. Daca este o poveste inventata, sa fie c at mai credibil pe putinta.
Foarte multe abilitati pot fi invatate la munca, dar multe pot fi dovedite si invatate de asemenea.

Citeste si:  Cum ne adaptam schimbarilor
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.