90 de studenti la Arte si-au prezentat noile creatii in Galeria Designerilor Romani

Designerul spaniol Agatha Ruiz de la Prada a fost invitatul de onoare al evenimentului

BUCURESTI, 11.04.2012: Galeria Designerilor Romani din Cocor a gazduit aseara cea de-a doua editie a Fashion Start, eveniment anual de moda sustinut de cei mai talentati studenti de la departamentul Moda din Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNAB).

Evenimentul a atras un numar record de invitati veniti sa-i sustina pe viitorii designeri ai Romaniei, dar si nume rasunatoare din moda internationala precum Agatha Ruiz de la Prada care a venit in mod special pentru a vedea prezentarea si pentru a discuta cu studentii despre cele mai recente tendinte din moda internationala.

Citeste si:  Tine seama de 3 lucruri inainte de a face cadouri la serviciu

foto

Prin cele peste 100 de creatii prezentate, studentii au dezvaluit sutelor de invitati detalii din procesul de formare ca designeri, tinutele lor avand ca teme de atelier geometria, metamorfoza, volumetria si contre-jour. Creatiile studentilor au fost realizate sub coordonarea profesorilor Ioana Avram, Venera Arapu, Paula Barbu, Razvan Vasilescu si a asistentului universitar Oana Rosca.

foto

In cadrul prezentarii gazduite pentru a doua oara de magazinul Cocor, tinerii creatori si-au verificat puterea de seductie a vesmintelor incarcate cu mesaje elaborate, rezultate din relatia costum-individ. Haina cu toate semnificatiile ei datorate mesajelor transmise (de forma, volum, culoare, compozitie, materialitate), se suprapune peste imaginea particulara a corpului uman, alcatuind astfel, de fiecare data, un personaj care spune, prin simpla sa prezenta, o poveste a declarat Unda Popp, Profesor Universitar Doctor UNAB.

Citeste si:  Erotismul unui ghiveci anost

foto

Cu ocazia acestui show, invitatul de onoare Agatha Ruiz de la Prada si-a expus cateva tinute din ultima colectie toamna iarna 2012-2013. Creatiile puternic colorate ale Agathei au atras atentia celor prezenti la eveniment, vedeta de televiziune Roxana Iliescu alegandu-si una dintre ele pentru a prezenta editia speciala de Paste a emisiunii sale de la B1 TV.

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret

foto

DESPRE COCOR: In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri si o suprafata comerciala de 10.000 m.p. in care sunt gazduite branduri romanesti si internationale, dar si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.