AC/DC va concerta in Romania, pe 31 mai

Celebra trupă rock AC/DC va concerta în cadrul festivalului Bucharest Rock Arena pe 31 mai, de la ora 21.00, anunţă organizatorii.

Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, AB4 şi Altar vor cânta la Bucharest Rock Arena, festival care va avea loc pe 30 şi 31 mai, la kilometrul 15 al Autostrăzii Soarelui şi care va fi organizat anual, începând cu această ediţie.

Conform site-ului oficial al festivalului, pe scenă vor mai urca Persona, Grimus, The Pixels şi The MOOod. Trupa internationala care va concerta pe data de 30 mai, în încheierea primei zile a festivalului, va fi făcută public ulterior.

Citeste si:  Festivalul International de Arta Romani - MISTO 2008

Potrivit organizatorilor, în spaţiul dedicat festivalulului vor fi amenajate un camping, terase şi restaurante, peste 17.000 de locuri de parcare, corturi de prim ajutor şi 480 de toalete ecologice, care vor ocupa, în total, aproximativ 200.000 de metri pătraţi.

Spectatorii vor putea ajunge la festival cu autoturismele personale, dar ÅŸi cu autobuzele speciale ce vor circula pe ruta Dristor – Bucharest Rock Arena ÅŸi retur, în zilele de 30 ÅŸi 31 mai, între orele 14:00 ÅŸi 2:00.

Intrarea în perimetrul de spectacol se va face în fiecare zi începând cu ora 16.00, iar accesul în camping va fi gratuit şi se poate face începând cu 29 mai până pe 1 iunie, anunţă organizatorii, PlayCool şi One Event.

Citeste si:  Hai la festival la Muzeul Satului!

Biletele la festival, care au preţuri între 100 şi 800 de lei, pot fi achiziţionate numai sub formă de abonament pentru ambele zile ale festivalului şi sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro , la diferite categorii de preţuri, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Trupa australiană AC/DC a fost formată în 1973 de către fraÅ£ii Angus ÅŸi Malcolm Young. DeÅŸi este recunoscută drept pionieră a muzicii hard rock ÅŸi heavy metal, membrii trupei au spus mereu că ceea ce cântă se numeÅŸte rock ‘n’ roll.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 23-29 martie

AC/DC au devenit faimoÅŸi cu albume precum „Let there be rock” (1977), Highway to hell (1979) ÅŸi „Back in black” (1980). Acesta din urmă a fost vândut în 42 de milioane de exemplare în întreaga lume dintre care 22 numai în America, albumul devenind cel de-al cincilea cel mai bine vândut album pe pâmânt american.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.