A doua editie a festivalului JAZZ’N FOISOR va avea loc in luna august in Bucuresti

Jazz’n Foisor, cea de-a doua editie, se va desfasura in luna august in trei parcuri din Bucuresti: Herastrau, Cismigiu si Kiseleff. Foisoarele din cele trei parcuri mentionate vor gazdui cate un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 si 24 august sunteti invitati la o seara de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadir.

Jazz’n Foisor este un proiect cultural al carui scop este acela de a readuce jazz-ul in atentia publicului bucurestean, dar si de a le oferi acestora o alternativa de petrecere a timpului liber. Aylin Cadir va fi artistul principal care, alaturi de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului cateva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul sau. Totodata, pe scena festivalului va urca si Breeze, o trupa care s-a remarcat prin piesele lor in care regasim puternice influente din muzica braziliana.

Citeste si:  Imbunatatire comunicare verbala

foto

Proiectul Jazz in foisor reprezinta o manifestare a muzicii de calitate intr-un cadru verde, relaxant si deschis publicului de toate varstele. Acesta se afla la cea de a doua editie, prima avand loc in vara anului trecut. Intrarea este libera.

Despre Aylin Cadir

Aylin Cadir este o cunoscuta cantareata si actrita din Romania, care s-a lansat pe piata muzicala in anul 2008. Artista este una dintre putinele cantarete din tara noastra care abordeaza stilul muzical jazz, ea lansand primul sau album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, in anul 2013. Tot in 2013, Aylin a format si propria sa trupa de instrumentisti, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, piesele artistei regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.

Citeste si:  O fata simpla, din clasa muncitoare

Despre Breeze

Echipa de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in show biz si muzica instrumentala de calitate, Breeze s-a facut remarcata datorita perspectivei noi pe care a adus-o stilului muzical Bossa Nova, pe care il promoveaza in tara noastra. Cunoscut si sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpune publicul intr-o atmosfera unica si emotionanta. Ritmicitatea muzicii braziliene si sunetele delicate ale jazzului clasic devin, in mainile muzicienilor de la Breeze, adevarate opere de arta.

Citeste si:  Modalitati de relaxare dupa fiecare zi de munca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.