A murit papusa Oana!

Please select a featured image for your post

Daca va mai aduceti aminte, cam anul trecut pe vremea asta se lansa cu mare tam tam o papusa. Nu, nu, nu e vorba de cea lansata de Cleopatra Stratan, care il cauta si ea pe Ghita, papusa adorabila de altfel si de mare success pentru publicul sub 7 ani, ci e vorba de mult mai hidoasa varianta in miniatura a Oanei Zavoranu. Cum inca de pe atunci multi s-au temut ca si papusa va incepe sa vrobeasca mult si inutil, aceasta din urma nu a fost chiar atat de populara. Desi lansata in preajma sarbatorilor, era cam complicat sa oferi cadou unei fetite decente si mai ales inocente imaginea unei creaturi care nu prea are de a face cu educatia.
Citeste si:  Comunicare in proiectele de afaceri
Insa timpul a trecut, si se pare ca reprosurile au ajuns in sfarsit si la urechile Oanei Zavoranu, cea din carne si oase. Dupa ce a avut grija sa isi imbunatateasca papusa cu tot felul de accesorii si chiar tatuaje, iata ca Oana s-a decis sa renunte la contractul de producere a jucariei pe care il avea cu fabrica Aradeanca.
Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa vedem ce zici de condamnarea lui Gigi Becali
Motivul invocat de Oana Zavoranu e acela ca papusa era “prea tare, prea dura”, la propriu, si ar fi putut rani pe micutii care ar fi vrut sa se joace cu ea. Desigur, probabil ca aradenii nu aveau atat de mult silicon pe cat exemplarul natural poseda momentan, si de aceea textura era una mai dura. Una peste alta insa, Oana s-a hotarat sa ii faca o surioara papusii romanesti insa in alta parte a globului. Ea declara ca daca va fi sa revina la proiectul papusii, o va face in China, pentru ca acolo e mana de lucru mai ieftina. Si asa ne-am dat si noi seama care a fost de fapt adevaratul motiv al suspendarii contractului.
Citeste si:  8 calitati pe care trebuie sa le ai la orice slujba
Asadar, chiar daca papusa Oana a murit pentru moment, ea va renaste cu ochii migdalati. O solutie ar fi insa mult mai buna..ce-ar fi daca ar ramane amandoua in China?


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.