Aberatia zilei..Traistariu gay

Please select a featured image for your post

Pornind de la premisa ca Romania e o tara europeana, in care minoritatile sexuale nu sunt hulite peste tot si mai ales sunt iubite de toata lumea, media din Romania s-a orientat in ultima vreme spre tot soiul de indivizi care mai de care mai nehotarati in privinta propriilor preferinte. Cum Mircea si „povestea lui” deja nu mai sunt in voga, iata ca un nou personaj apare in prim-plan sustinand ca a avut o relatie „fierbinte” cu un artist, Mihai Traistariu.
Citeste si:  Joi la TIFF
Desigur, vocea tare asemanatoare cu cea a lui Mariah Carrey sau alura nu de foarte putine ori efeminata l-au facut pe Traistariu usor susceptibil de orientari sexuale paralele, insa de aici si pana a declara sus si tare ca ai avut o relatie cu el – e cale lunga. Se pare insa ca nu suficient de lunga pentru un anonim din Onesti, auto-intitulat Tarky, mare artist in devenire. Ce s-a intamplat de fapt? Pseudo-vedeta in cautare de afirmare mediatica s-a gandit ca ar fi mult mai interesant, si fie vorba in intre noi, si destul de socant, sa declare ca a avut o relatie cu artistul, adevarat de acesta data, Mihai Traistariu. Tare cred insa ca relatia s-a rezumat la a functiona pe aceeasi scena, unul stergand praful, si altul candand, si nimic mai mult. Mai ales ca individual jucaus are o preferinta in a se manifesta in stil de gunoier, ca sa nu mai vorbim de latura „artistica” sublima dar absenta cu desavarsire in caracterul sau.
Citeste si:  Horoscopul saptamanii 12-18 august
Una peste alta, reactia lui Traistariu nu a aparut inca, si cel mai probabil ca nici nu o sa apara. Serios din fire, si destul de focalizat pe afirmarea proprie pe plan profesional mai degraba decat pe plan personal, artistul cel mai proabil va ignora afirmatiile aberante, si desigur agramate, ale lui Tarky din Onesti.

Citeste si:  Premiile NME

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.