Absolutely Fabulous Fair in Bucuresti

Please select a featured image for your post

Sambata, 27 februarie, la Absintherie Sixtina (langa fostul Amsterdam café, strada Covaci, nr. 6) are loc unul dintre cele mai fancy targuri de fashion&vintage.

Targul Absolutelz Fabulous Fair este organizat de Diana Enciu si Alina Tanasa pentru fashioniste, dependente de shopping si femei cu stil. Evenimentul reuneste tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers, jewelery designers si beauty specialists intr-un singur loc si asta pentru ca ai nevoie sa te simti fabulos inainte de saptamana 1-8 martie.

Citeste si:  International Romani Art Festival

Si pentru ca un shopping session nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, “Absolutely Fabulous Fair” sustine curentul eco si impreuna cu Eco-Rom Ambalaje, organizatie orientata catre promovarea unei solutii eficiente si durabile pentru procesul de gestionare a ambalajelor, creeaza un spider wall din hartie reciclabila cu imaginea celor patru personaje glam din serialul Sex and the city in fata caruia fiecarei vizitatoare i se va face o fotografie. La plecare va primi cadou imaginea semnata Eco-Rom precum si un cadou special de la Avon Romania.

Citeste si:  Cum sa-ti construiesti cariera in vreme de criza

La eveniment vor participa Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Adelina Ivan, TrueVintage, Haine Vintage, Italian Vintage, Like Vintage, About Vintage, AAH(after sex t-shirts), Belinda Liu, A Minuit Marie, Eugenia Enciu, EVintage, La Chatterie, Vintage Boutique, Fandacsia, Mihaela Cretescu si multi altii.

Absolutelz Fabulous Fair la Absintheria Sixtina
Str. Covaci nr. 6
Deschis intre orele 11 si 19 pe 27 februarie.

Citeste si:  Romanii sunt destepti

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.