Adio, Tatu! Ne vedem acasa

In sfarsit, minunea s-a produs. De pe ecranele noastre a disparut cea care era nu numai femeie, ci femeie multiplicata cu trei, anume Mihaela Tatu. Probabil ca a terminat de dezbatut toate problemele sexului feminin, toate misterele au fost deslusite, am aflat cu totii cheile succesului.

Din „Cancan” aflam ca Mihaela Tatu a renuntat la contractul cu Acasa TV. Demisia ei surprinde caci in viitorul apropiat urma sa se lanseze noul format al emisiunii pe care o gazduia de sapte ani de zile. Lungi ani, negri ani. Reprezentantii postului spun ca nu exista niciun scandal si ca despartirea a avut loc in termeni amiabili, fiind vorba de o decizie personala.

Citeste si:  Relatii organizatorice

Deja mutrisoara ei de vulpo-veverita a fost retrasa de pe site, iar promo-urile emisiunii sale au fost adaptate noului format „In al 9-lea cer”. Spatiul lasat de Mihaela va fi ocupat de Adela Popescu si Cabral.

Bineinteles insa ca lumea se intreaba ce a facut-o de fapt pe Tatu sa ia dramatica hotarare. Poate a deranjat-o prezenta celor doi, poate se calugareste, poate din contra se marita, poate a inceput sa creada basmele pe care le vindea de sapte ani de zile si s-a dus sa le puna in aplicare. Calatorie sprancenata!

Citeste si:  Frumos, ieftin si aproape: Ohrid

2 Comentarii
  1. Eu sincera sa fiu, cred ca nici aia de pe Acasa nu prea o mai voiau. din cate stiu, emisiunea nu prea mai avea succes de multa vreme. Si nici nu poti spune ca are o personalitate care sa se preteze la mai multe genuri de emisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.