Adolescenti, intrebati-o pe Kelly!

Va asteptati s-o vedeti pe Kelly Osbourne in postura in care sa dea sfaturi adolescentilor? Ea, dintre toti, tocmai ea?! Ei bine, este adevarat.

Fiica nabadaioasa a lui Ozzy a inceput o colaborare cu postul Radio 1 si da sfaturi tinerilor aflati in situatii dificile in cadrul unui program numit Surgery. De asemenea, ea colaboreaza si cu „The Sun” in acelasi scop. Nu are decat 23 de ani, insa si experienta din belsug pe care vrea s-o impartaseasca si celor din jur.

Citeste si:  Creativitatea, in functie de zodie

Modesta din fire, ea a afirmat ca „Inainte de toate, as vrea sa stiti ca nu ma vad ca fiind un model si ca viata mea este departe de a fi perfecta. De-abia anul trecut am reusit sa fac o schimbare care sa ma faca sa fiu mandra de mine. Totusi, sunt dornica sa dau sfaturi in legatura cu lucrurile pe care le-am invatat pe pielea mea, si au fost destule. Sunt onorata ca mi s-a acordat ocazia de a lucra in cadrul unui astfel de program”.

Citeste si:  Heather Mills McCartney se muta in America

Totodata vedeta s-a declarat si constienta de imensa responsabilitate pe care si-a asumat-o.

Ce fel de probleme au tinerii care apeleaza la sfaturile lui Kelly? Cam de toate: sarcini la 14 ani, situatie materiala dificila acasa, dependente de jocuri de noroc, de alcool, de droguri, complexe, incertitudini legate de viitorul lor profesional. Kelly se documenteaza si le raspunde.

Citeste si:  Horoscopul lunii iulie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.