Adriana Bahmuteanu deschide gradinita

Moda gradinitelor private a inceput sa aiba din ce in ce mai mult succes si pe la noi. Chiar daca sumele ce trebuie achitate pentru a-ti trimite copilul intr-o astfel de institutie sunt de multe ori exorbitante, parintii se arata disponibili sa le achite.

Adriana Bahmuteanu s-a gandit sa deschida o astfel de afacere, primul ei business personal, dupa cum dezvaluie cei de la Cancan.

Citeste si:  ELEVATOR – Premiul Publicului pe 3 continente (pe bune)!

Gradinita se numeste „Casa fericirii”si deja 25 de copii sunt gazduiti acolo, iar alti 20 sunt asteptati dupa 1 martie.

Finantarea a fost obtinuta prin credit de catre Adriana Bahmuteanu si asociata sa, psihologul Mirela Zivari. Imobilul are o suprafata de 1000 de metri patrati si ocupa doua etaje. Investitia a fost de peste un milion de euro.

Citeste si:  Horoscopul lunii august

Cele doua au avut ambitia de a porni o afacere fara ajutorul sotilor, prin forte proprii. Silviu Prigoana a ajutat numai prin trimiterea unei masini de gunoi si prin implementarea sistemului video de supraveghere, iar sotul Mirelei prin operatiunile de renovare.

Copiii vor putea lua si lectii de dans.

Adriana se declara o obsedata de curatenie, spunand ca nimeni nu intra incaltat si ca pana si clantele sunt dezinfectate. A dorit sa creeze un spatiu in care ar avea incredere sa-si lase propriul copil.

Citeste si:  Ametitoarele Gradini Keukenhof

Taxa se situeaza intre 400 de 1000 de lei, ceea ce, avand in vedere preturile practicate de alte gradinite private, este avantajos.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.