Afla ce gandesc barbatii, dar si cum sa ai intotdeauna dreptate

Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine in lunile de iarna ateliere in domeniul psihologiei practice si a comunicarii, care sa iti imbunatateasca abilitatile de sociale, atat in viata de cuplu cit si in relatiile cu prietenii.

Iti propunem o incursiune in peisajul vietii in cuplu din perspectiva echilibrului intre apropiere si libertate in cadrul atelierului: Viata in cuplu: Dans sau lupta?, cu Daniela Andreescu, din 20 Ianuarie.Te vei intalni cu aspecte din viata de zi cu zi a unei relatii de cuplu, cu propriile asteptari si dorinte de a intelege si de a iti conduce mai constient propria viata.

Viata in cuplu poate fi ca un dans, cu momente de entuziasm si emotii, cu pasi uneori stangaci, alteori gratiosi, in care fiecare dintre parteneri castiga mai multa energie. Sau poate arata ca un camp de lupta, cu inclestari si deruta, din care niciunul nu castiga.

Citeste si:  Vonda Shepard a incalzit Sala Palatului, miercuri-seara, in fata a peste 3.000 de fani

Al doilea curs pe care ti l-am pregatit in luna ianuarie este axat pe comunicarea dintre barbat si femeie: Cum gandesc, ce simt barbatii?, cu Alin Comsa, din 24 Ianuarie. Acest workshop este adresat doar doamnelor.

Pastrand un ton amuzant si vorbind la modul general, participantele la curs vor intelege motivatiile comportamentului unui barbat intr-o relatie de cuplu. Atelierul este rezultatul a cateva sute de interviuri realizate cu barbati care au vorbit despre ce este important intr-o relatie, din punctul de vedere al unui barbat.

Citeste si:  Viata cea noua- Despre cumplitele carti

In luna februarie te asteptam la cursul: Arta de a avea intotdeauna Dreptate, cu Alin Comsa din 13 Februarie 2015, unde vei intelege care sunt parghiile ce ne fac sa fim crezuti.

In comunicarea de zi cu zi a fi crezut este de cele mai multe ori obiectivul principal. Se poate intampla, insa, sa nu fim crezuti chiar daca spunem adevarul. In cadrul cursului, vom discuta despre ce ne face sa fim ascultati, acceptati, intelesi.

Citeste si:  Peste un miliard de femei sunt pregatite sa intre pe piata globala a fortei de munca

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, cu Cristian Ezri din 18 Februarie 2015 este un alt curs interactiv pe care ti l-am pregatit in luna februarie.
In cadrul workshopului vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si nu in ultimul rand sa practici networking-ul cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.
Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile Fundatiei Calea Victoriei inscrie-te la CONTACT@VICTORIEI.RO.

Mai multe detalii poti gasi la www.victoriei.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.