Afla ce-ti aduce 2010, Anul Tigrului

Asa cum ati aflat deja probabil, 2010 este in astrologia chinezeasca Anul Tigrului. Dat fiind acest aspect, este usor de intuit faptul ca nativii acestui semn vor fi cei care vor domina prin forta si orgoliul caracteristice, ce vor fi la cote maxime in acest an. Vom incepe asadar cu predictiile pentru acest semn.

Tigrul (1902,1914,1926,1938,1950,1962,1974,1986,1998 si 2010)

Tigrii sunt fiinte indepedente si arogante. Am putea spune ca, in dictionare, cuvantul “autoapreciere” a aparut datorita lor. Sunt tenace, intuitivi, inteligenti, subtili si combina in mod ciudat agresivitatea cu blandetea. Tocmai acest amestec de atribute constituie esenta farmecului lor. In China, acest semn se bucura de asemenea apreciere incat atunci cand este botezat un nou-nascut, ideograma Tigrului este inclusa in nume. De asemenea, copilul primeste si o amuleta reprezentand acest animal, existand credinta conform careia ceva din puterea Tigrului va fi transferata asupra nou-nascutului.

In ceea ce priveste anul 2010, Tigrii vor beneficia de multa energie, care ii va face sa evolueze, sa dea curs unor provocari extrem de indrazneste. Orice isi vor propune vor reusi. Vor avea de luat multe decizii, se vor petrece schimbari importante in viata lor. In mijlocul unei perioade atat de agitate din punct de vedere profesional, Tigrii vor fi tentati sa-si neglijeze viata sentimental. Ei au oricum tendinta sa-si domine perechea, insa trebuie sa se abtina de la asemenea impulsuri. Putina flexibilitate nu le-ar strica, mai ales ca anul 2010 va fi in ceea ce-i priveste un an complet, care le va permite sa triumfe in orice ii propun.

Sobolanul (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 si 2020)

Sobolanul este animalutul cel mai agil si mai istet al zodiacului chinezesc, iar 2010 ii va aduce ocazii in care trebuie, si va fi fortat sa o faca, sa aduca dovada acestor calitati. 2010 se anunta a fi anul unor mari crize. Pentru a face fata schimbarilor care se preconizeaza, Sobolanul va trebui sa faca uz de inteligenta si viclenie. Cum el nu poseda forta Tigrilor, va fi nevoit sa se adapteze si sa raspunda cu calitatile pe care le are.

Daca 2008 a fost anul Sobolanului, in care nativii acestei zodii s-au bucurat de succes, in timp ce 2009 a fost unul de tranzitie, ceva mai linistit, fara evenimente notabile, 2010 vine cu noi provocari carora trebuie sa le faca fata. Sa nu uitam acea legenda chinezeasca, in care Tigrul a fost invins de Sobolan prin viclenie, acesta reusind sa se pozitioneze pe primul loc, de unde ideea ca viclenia poate fi mai folositoare decat forta.

In 2010, pe plan profesional, Sobolanul va vedea ocazii si oportunitati pe care ceilalti le ignora. Daca nativul va reusi sa-si atraga in echipa sa oameni puternici, atunci succesul va veni cu mai mare usurinta.

Pe plan emotional, exista sansa unor noi relatii. Insa, in ceea ce-i priveste pe cei care au deja o relatie, n-ar strica sa se puna si in pielea partenerului. Asadar mai multa capacitate de empatie, de intelegere daca nu vor ca un posibil dezastru emotional sa-i afecteze si pe alte planuri.

Bivolul (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997,2009 si 2021)

Anul trecut a fost anul sau. Iar Bivolul a muncit cu toata puterea si dedicatia ceea ce i-a asigurat niste economii pentru 2010, care se anunta un an greu, in timpul caruia va fi nevoit sa se adapteze unor situatii fluctuante care se vor ivi in mod constant. Bivolul va fi nevoit sa apere cuceririle anului anterior si sa-si consolideze pozitia pana la sfarsitul lui 2010.

Tacutii, dar puternicii nativi ai acestui semn se desfasoara conform unui ritm riguros stabilit, bazandu-se foarte mult pe acest simt al sigurantei si al ordinii, pe care niciun alt semn al zodiacului chinezesc nu il mai poseda. Problema consta in faptul ca terenul pe care se vor afla in 2010 va fi unul extrem de instabil, ca niste nisipuri miscatoare. Totusi, ei nu isi vor pierde echilibrul. Le va lua poate mai mult sa reuseasca, drumul va fi mai greoi, dar o vor face in cele din urma.

Pe plan profesional, se stie ca Bivolii sunt adevaratii workaholici asa ca vor continua sa progreseze. Trebuie insa sa se fereasca de oportunismul unor care vor incerca sa profite de bunatatea si de nobletea lor. Sobolanii s-ar putea incadra in aceasta categorie, incercand cu viclenia caracteristica sa ii insele pe Bivolii care sunt incapabili sa refuze pe cineva atunci cand le este cerut ajutorul chiar daca sunt cumva constienti de faptul ca sunt folositi. Nobletea lor le aduce mereu multe probleme.

Citeste si:  A murit papusa Oana!

Desi se bucura de sanatate in general, din cauza eforturilor la locul de munca, pot avea probleme in 2010 cu spatele si cu sistemul nervos. De aceea, ar fi indicat sa practice sport sau tehnici de relaxare precum yoga si sa se abtina de la excesele alimentare.

Viata sentimentala a Bivolilor in 2010 este caracterizata de stabilitate in ciuda framantarilor din alte domenii. Nativii acestui semn nu-si neglijeaza niciodata familia, care ocupa un loc prioritar in viata lor.

Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 si 2013)

Magneticii Serpi sunt unii dintre cei mai placuti si mai sociabili nativi ai zodiacului chinezesc, aptitudini care-i fac sa fie buni negociatori, buni oameni de afaceri. De cele mai multe ori, ei se bucura de independenta financiara, ajungand sa aiba propriile companii, propriile proiecte pe care sa le conduca.
Subtil, atent, capabil sa ghiceasca ce se ascunde in cele mai profunde cotloane ale sufletului celorlalti, Sarpele se dovedeste un prieten loial, dar si un dusman pe masura. In viata Sarpelui, lucrurile sunt albe sau negre, nuantele de gri nu exista.

Aceste caracteristici ii fac de temut pe plan profesional. Nimic nu trece neobservat, nu neglijeaza niciun detaliu, calculeaza orice miscare si nu este de uimire ca ajung mai mereu unde si-au propus, folosindu-si subtilitatea pentru a-si atinge tinta. Sunt persoanele potrivite pentru domeniile ce au legatura cu publicitatea si creatia, cu moda si arta.

Pe plan sentimental, placerea sexuala este o parte extrem de importanta in 2010. Serpii trebuie sa-si domine instinctele si nu vor fi putine situatiile in care isi vor folosi farmecele pentru a-si atinge obiectivele, caz in care nu vor fi atat “fierbinti”, cat eficienti. Atunci cand e insa vorba de alegerea unui partener, nu se vor insela asupra alegerii facute si se vor implica total, devenind parteneri si amanti perfecti.

In mijlocul framantarilor pe care le va aduce 2010 in viata Serpilor, aceasta agitata nu le va afecta si traseul sentimental si daca sunt deja implicati intr-o relatie de durata, exista sanse de casatorie.

Iepure (1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 si 2011)

Misticii si delicatii Iepuri isi vor folosi simtul precautiei la maxim in 2010. Vor face uz si de inteligenta pentru a distinge acele situatii care le sunt favorabile intr-un an care va aduce mari provocari pentru majoritatea nativilor zodiacului chinezesc. Calitatile lor ii vor duce pe pozitii favorabile din punct de vedere profesional, vor fi capabili sa-si gaseasca drumul in zone in care altii vor fi dezorientati.

Spiritualitatea ocupa mereu un loc important in viata Iepurelui, aflandu-se deasupra altor calitati, iar nativii vor sti sa o armonizeze cu inteligenta. Ei nu se folosesc de forta pentru a obtine ceea ce doresc, ci uzeaza mijloace mult mai subtile.

Pe plan emotional, anul va fi unul agitat, aproape epuizant, de aceea este bine sa-si economiseasca energiile si sa fie precauti pentru a nu se trezi in situatii care sa-i destabilizeze. Familia lor va avea nevoie de ei mai ales ca problemele vor fi numeroase in 2010 din pricina unor economii aflate in deriva pe plan global, ceea ce va duce la posibilitatea izbucnirii de conflicte.

Caine ( 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nativii Caine vor avea de ce sa “latre” in Anul Tigrului. Cu alte cuvinte, vor avea multe de aparat, multe de echilibrat, multe de intarit. Se vor fasi in situatii care vor necesita eforturi sporite din partea lor, luari de masuri energice si eficiente.

Personalitatea Cainelui este una de maxima loialitate, ceea ce-i face pe acesti nativi sa fie printre cei mai buni prieteni, sa se distinga ca fiinte care nu dezamagesc niciodata, uneori chiar impotriva propriei bunastari. Sunt asadar oameni care se sacrifica pentru binele celorlalti.

In 2010, puterea Cainilor va veni din zona sentimentala, care le va permite sa faca fata dificultatilor din alte domenii. Nu se vor lasa invinsi de probleme, isi vor apara interesele, pe ale lor si pe cele ale celor apropiati deopotriva. La locul de munca, vor fi factori de armonie si echilibru, castigandu-si respectul celor din jur. Respectul este ceva fundamental pentru acesti nativi, numai asa simtind ca evolueaza ca fiinte umane.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 5-8 mai

Pe plan sentimental, vor aparea unele conflicte, pe care le vor depasi insa gratie cautarii permanente a echilibrului si al justei masuri. 2010 va fi un an de lupta pentru nativii Caine, care le va pune la incercare perseverenta si fidelitatea, o virtute care constituie cheia succesului lor.

Maimuta (1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 si, 2016)

Pentru neastamparatele Maimute, 2010 le va pune la incercare capacitatile, iar natura lor hiperactiva le va face extrem de eficiente in tot ceea ce intreprind si tot gratiei ei vor fi foarte solicitate intr-un an in care doar cei capabili vor progresa.

Anul Tigrului le va tine ca pe ace, trebuind sa fie foarte atente la schimbarile bruste. Chiar daca sunt obisnuite cu ele, trebuie sa acorde atentie sporita oricarei decizii o iau pe plan profesional, unde mediul va fi unul agitat. Maimutei ii displace munca in echipa avand in vedere natura ei independenta si de aceea e timpul sa invete sa socializeze si sa gestioneze cu intelepciune posibilele conflicte. De asemenea, trebuie sa invete sa-si dozeze bine eforturile daca nu vor sa isi pericliteze bunastarea psiho-fizica.

In ceea ce priveste relatiile amoroase, vor “sari” din creanga in creanga. Si aceste excese le pot pune in pericol sanatatea daca nu au grija. Familia ocupa totusi un loc important in viata Maimutei careia i se dedica cu pasiune. Tocmai de ea ar trebui sa aiba grija intrucat va fi vulnerabila in fata schimbarilor economice ce intervin pe plan global.

Asadar, in 2010, Maimutele au mult de munca si doar daca isi economisesc bine energia vor reusi ceea ce-si propun, mai ales ca inteligenta nu le lipseste absolut deloc.

Mistretul (1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 si 2019)

Mistretul are o personalitate puternica, sociabila si amabila. Totusi nu am dori niciunul sa vedem un Mistret furios explodand. In Anul Tigrului, ar fi indicat sa isi fortifice abilitatile sociale dat fiind faptul ca vor trebui sa se infrunte cu oportunistmul celor din jur.

Mistretul se caracterizeaza prin onestitate, insa aceasta calitate constituie totodata si slabiciunea sa, de care incearca sa profite oportunistii. Astfel de situatii vor fi numeroase in 2010, iar acest animalut docil, dar foarte puternic va trebui sa iasa invingator din ele.

O alta importante capacitate a sa este aceea de a lupta cu injustitiile, iar daca luptele sunt numeroase, Mistretul se poate simti slabit. De aceea este indicat sa-si adune fortele, mai ales avand in vedere tendinta sa de a-si ajuta semenii. Si cei care vor avea nevoie de ajutorul sau in 2010 nu vor fi deloc putini.
Domeniul profesional va fi unul plin, insa Mistretul va trebui sa faca fata unor anumite tradari. Din punct de vedere emotional, astrele vor favoriza mai ales relatiile noi. Cele vechi, avand in vedere faptul ca este un an dificil, vor avea de infruntat multe probleme, insa cuplurile care vor reusi sa treaca peste 2010 cu greu vor mai putea fi rupte de ceva.

Din punct de vedere al sanatatii, sunt posibile probleme cu ficatul datorate mai ales stresului. De aceea, ar fi indicat sa se dedice cat de des posibil unor activitati relaxante, iar terapiile orientale ar fi o idee foarte buna in acest sens.

Cocos (1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 si 2017)

Daca exista in jurul tau o persoana alerta, atenta, careia nu ii este teama de nimic, sigur trebuie sa fie vorba despre un Cocos. Cocosii sunt in stare sa infrunte orice si cu siguranta Tigrii vor avea de furca cu ei.

In 2010, arogantii si oarecum inconstientii Cocosi vor avea multe conflicte. Cum sunt insa razboinici innascuti si cum demnitatea nu le lipseste, animalutul acesta va reusi sa invinga, implicandu-se cu tot ceea ce are si punandu-si la bataie toate atuurile.

Cocosii sunt mereu primii in orice, la locul de munca sunt de neinlocuit si, de altfel, tot aici vor avea si cele mai multe succese. Au sanse mari de promovare, vor sari etape si functii, fiind lideri innascuti, stiind sa ia rapid decizii, trecand imediat la actiune si fiind mereu capabili s-o ia inaintea evenimentelor neprevazute de altii, ceea ce-i face o comoara in multe domenii de activitatii.

Pe plan sentimental, se vor implica foarte mult si vor domina si aici. Familiile Cocosilor vor avea nevoie de ei si chiar daca sunt un pic cam autoritari, o fac din dorinta de a-i proteja pe cei dragi. Ordinea si respectul sunt valori importante pentru ei.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 5-11 august

In general, vor avea un an bun, care va avea urmari pentru tot restul vietii lor.

Capra (1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 si 2015)

Capra se va simti incoltita in acest an, dar cum este specialista in a trece prin “stramtori” pe care ceilalti le califica drept imposibile, se va descurca si in Anul Tigrului. Sensibilitatea si amabilitatea Caprei ii pot conferi o pozitie vulnerabila in situatiile conflictuale. Si va avea parte de numeroase astfel de situatii in 2010. De aceea, va trebui sa fie extrem de atenta, sa fie precauta si sa incerce sa anticipeze pericolul caci aceste metode o vor ajuta.

Din punct de vedere profesional, va avea parte de multe confruntari pentru care ar trebui sa se arate flexibila. Tocmai aceasta maleabilitate o va ajuta si va mai scadea si nivelul stresului, care constituie pentru Capra o stare aproape cotidiana, asadar o mare problema.

Din punct de vedere sentimental, 2010 ii va aduce, spre deosebire de alte zodii, multe satisfactii. Personalitatea Caprei o va face extrem de atractiva pentru sexul opus gratie increderii in sine si originalitatii pe care o poseda din belsug. Ceilalti vor fi intrigati de Capra si isi vor dori sa o descopere, sa o cunoasca mai bine. Pe plan familial, Caprele trebuie sa devina mai tolerante, mai ales ca membrii casei vor fi supusi la multe schimbari carora trebuie sa le faca fata. Asadar nu intoleranta este cheia si Capra, chiar daca este incapatanata, are si inima de aur. Si nu trebuie sa uite acest aspect.

Calul (1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 si 2014)

Nobilii Cai, aceste magnifice fiinte ce poseda un spirit si o forta atat de speciale, se vor gasi in mijlocul unei furtuni, al unor nisipuri miscatoare. Anul Tigrului, anul 2010, ii va supune la grele incercari.

Una dintre caracteristicile Calului este aceea ca nu suporta schimbarile bazate pe inselatorii si nici nu suporta ideea de a progresa prin minciuna. Calul nu renunta niciodata la nobletea-i caracteristica si ce e trist e ca 2010 se poate dovedi un an crud cu fiinte atat de sensibile, de delicate.

Forta Calului nu este de neglijat, dar trebuie sa aiba grija intrucat sunt in stare sa-si depaseasca limitele atunci cand isi doresc sa faca ceva si sa-si piarda sanatatea din cauza efortului depus. Calul este sensibil si in fata nedreptatilor si in 2010 acestea, mai ales la nivel social, vor fi frecvente. Punctul de sprijin al Calului este domeniul spiritual. Atunci cand isi simte libertatea naturala amenintata, Calul se refugiaza in forul sau interior, ceea ce ii va permite sa treaca peste efectele negative ale atator schimbari si mutatii ce se preconizeaza in 2010.

Pe plan sentimental, familial, se va bucura de sprijinul constant al celor iubiti, de respectul si de afectiunea lor. Iar inima lui nobila are nevoie de aceste lucruri ca de aer.

Dragonul (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 si 2012)
Dragonul reprezinta personalitatea cea mai completa a zodiacului chinezesc, insumand virtuti care-i califica pe acesti nativi ca fiinte puernice. Nu este insa vorba de tendinta de a-i domina pe ceilalti, ci de puterea individuala, interioara.

In Anul Tigrului, vor face uz de toate abilitatile lor, infruntandu-se cu situatii dificile pentru care poseda insa atitudinea necesara de abordare. La locul de munca, vor aduce mai multa stabilitate si armonie, caci subtilitatea lor ii va ajuta sa aduca pacea in medii afectate de turbulente economice. Lor li se vor da sarcini complexe caci Dragonii au capacitatea de a realiza imposibilul.

Un punct slab in 2010 ar fi excesul de incredere in sine. Mai multa cumpatare n-ar strica.

Familiile Dragonilor se vor afla in siguranta caci acesti nativi au capacitatea de a le mentine unite si puternice. Trebuie sa aiba insa grija sa nu-si neglijeze perechea, sa-i intareasca acesteia increderea in sine si sa comunice mai mult. Daca nu se indeplinesc aceste conditii, atunci este posibil ca relatia in care sunt implicati sa se incheie, ceea ce ar constitui un esec intr-un domeniu de maxima importanta pentru un Dragon.

.


10 Comentarii
  1. cred ca este o eroare de editare….esti in zodia CAL…in loc de 1966 a fost trecut 1964…aceste zodii au un ciclu de 12 ani…socoteste si vei vedea…bafta!

  2. Citat: \”2008 va fi un an de lupta pentru nativii Caine\”..
    Sa inteleg ca ati luat previziunile pt 2008 si ati uitat sa modificati peste tot anul?

    Iar legat de zodiile chinezesti, nu toti cei nascuti in acelasi an calendaristic (1 ian – 31 dec) sunt in aceeasi zodie, deoarece trebuie sincronizat cu anul chinezesc.

  3. 1987 este in zodiacul chinezesc mistret..apoi sobolan acum aflu cu stupoare ca este iepure…deci pana la urma ce semn zodiacal este?fiecare site scrie intr-un fel..la fel si cartile de specialitate…in ziua de azi fiecare autor are cate o parere diferita

  4. Cel ai usor ar fi sa cautati intai ce zodie sunteti exact, pt ca se ia si dupa ora nasterii, etc.
    Eu de ex sunt in 1987 , ian, dar fiindca anul chinezesc nu se sfarseste la 31 dec, sunt in zodia Tigrului, lucky me, nu-i asa, success, pt ca oricum 2010 va fi un an bun pt mai toate zodiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.