Afla numarul corespunzator prenumelui tau si ce spune acesta despre tine!

In numerologie, fiecarui prenume ii corespunde un numar. Acesta se obtine adunand numerele corespunzatoare fiecarei litere care intra in componenta numelui, iar la sfarsit cifrele care formeaza suma respectiva, pana cand ajungem la un numar format dintr-o singura cifra.

Iata cateva exemple:
a – 1
b – 2
c – 3
d – 4
e – 5
f – 6
g – 7
h – 8
i – 9
j – 10
k – 11
l – 12
m – 13
n – 14
o – 15
p – 16
q – 17
r – 18
s – 19
t – 20
u – 21
v – 22
w – 23
x – 24
y – 25
z –26

Alexandra: 1+12+5+24+1+14+4+18+1=80
8+0=8. Asadar, numarul prenumelui Alexandra este 8.

Mihai: 13+9+8+1+9=40
4+0=4. Numarul prenumelui Mihai este 4.

Andreea: 1+14+4+18+5+5+1=48.
4+8=12.
1+2=3. Numarul prenumelui Andreea este 3.

Numarul 1
Ai o personalitate intreprinzatoare si dinamica. Iti plac inceputurile, iti place sa o iei de la capat, asta iti da speranta. Esti facuta sa conduci, sa fii in fruntea unei companii, lider de grup sau al unei miscari. Ai mintea unui conducator. Esti curajoasa, nu eziti sa inovezi, sa vii cu idei noi chiar daca nu esti mereu inteleasa. In orice caz, firea ta nu te lasa sa faci pasi inapoi, asa ca singura directie pentru tine este: inainte!

Numarul 2
Ai o fire foarte hotarata. Iti place sa-i asculti pe ceilalti si sa-i sustii. Ai un caracter puternic, o forta ce nu este vizibila de la prima vedere. Stii sa colaborezi cu altii. Actiunile solitare nu-ti fac placere. Esti o gazda buna. Faptul ca stii sa intelegi, ca ai o mare capacitate de empatie te face sa fii foarte apreciata de anturajul tau. Rabdatoare si perseverenta, ai darul de a oferi continuitate, stabilitate oricarei activitati in care te implici.

Citeste si:  Allview M3 Syncron

Numarul 3
Ai o personalitate vesela, care iese in evidenta. Iti place sa vorbesti, sa faci schimb de experiente, sa comunici in toate modurile posibile. Pentru tine, viata inseamna informatie, idei care circula. De altfel, ai mereu nevoie de schimbare, de creativitate. Nu prea dai doi bani pe traditie. Imaginatie, arta, celebrare – iata ce te intereseaza. Ideile nu-ti lipsesc deloc, ai si pentru altii. Caci esti o generoasa. Inventiva din fire, te “misti” in permanenta si faci si lumea sa se… miste!

Numarul 4
Ai o personalitate activa si organizata. Posezi cel mai ascutit simt al responsabilitatii. E clar, pe tine se poate conta. Stii sa conduci un grup si sa gasesti fiecarui membru al lui sarcina potrivita. Esti un foarte bun admnistrator, cu o gandire logica si hotararea necesara. Asta trezeste admiratie sau invidie. Munca nu te sperie, din contra, nu suporti sa pierzi timpul. Ai stofa unui constructor.

Citeste si:  Rezolvarea conflictelor

Numarul 5
Ai o fire jucausa, plina de viata. Iti place sa te bucuri de tot ce e frumos si, mai ales, de calatorii. Tot ce e nou te atrage si te motiveaza. Esti mereu curioasa. In relatiile cu ceilalti, mizezi pe farmecul tau – acesta este unul dintre cele mai importante atuuri ale tale. Esti un adevarat animal social. Stii sa atragi si, la randul tau, esti atrasa de multe.

Numarul 6
Ai o fire blanda si sociabila. Iti place sa comunici si posezi un inalt simt al armoniei. Esti foarte diplomanta, legi si pastrezi usor legaturi cu ceilalti. Eviti conflictele si un ton mai ridicat al vocii te sperie. Esti cea care aduce in anturajul tau stropul de delicatete necesar. Esti un fel de romantica, inzestrata cu un mare simt moral, ceea ce iti face cinste.

Numarul 7
Ai o fire independenta si mandra. Iti conduci singura destinul si vrei sa-ti decizi singura itinerariul in viata. Esti un om de caracter, al carui temperament nu poate fi ignorat. Vrei mereu sa reusesti, esecul te inspaimanta. Stralucirea ta face ca admiratorii sa se adune in jurul tau. Asta iti place atata timp cat nu te “leaga” prea mult. Pentru tine, libertatea este esentiala.

Citeste si:  Barbatii vor bisturiul chirurgiei estetice

Numarul 8
Ai o fire echilibrata si riguroasa. Iti plac ordinea si frumusetea. Cauti mereu mediile cele mai armonioase si stii sa construiesti astfel de ambiante. Esti meticuloasa si esti atrasa de lumea finantelor. Te pricepi la cifre. Stii sa fii corecta cu prietenii tai si cu tine insati. Asta insa are si darul de a-ti crea dusmani. Nu conteaza insa atata timp cat tu esti impacata cu tine. Daca ai liniste interioara, vei avea puterea sa ignori raul din jur.

Numarul 9
Personalitatea ta este una profunda. Ai o fire inclinata spre studiu, spre incercarea continua de a intelege lumea. Esti foarte spirituala, matura in gandire si multi prieteni iti cer parerea, avand incredere in sfaturile tale. Stii sa-i ghidezi pe altii, sa te detasezi de probleme si sa gasesti cele mai bune solutii. Iti place de asemenea sa petreci momente in singuratate pentru a te regasi, pentru a citi sau a medita pur si simplu. Uneori ai darul viziunii, profita de el.


5 Comentarii
  1. Elena: ne cerem scuze, dar a fost o greseala tehnica pe care acum am remediat-o.

    Alina: daca ai doua prenume, calculezi numarul celui pe care il folosesti, celui cu care esti strigata cel mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.