Agentiile matrimioniale

Please select a featured image for your post

Cand au aparut, agentiile matrimoniale parea destul de exotice si erau o sumedenie de prejudecati legate de ele. In general se considera ca apeleaza a serviciile unei agentii matrimoniale doar acele femei sau doar acei barbati care nu sunt capabili sa isi gaseasca singuri parteneri. Acum nu mai este asa. La agentiile matrimoniale apeleaza oameni din toate paturile sociale si cu toate ocupatiile, pentru ca, iubirea nu are nici varsta, nici sex si nici ocupatie. Unii apeleaza din lipsa de timp, altii pentru ca au mai multa incredere in astfel de servicii decat in recomandarile prietenilor, de exemplu.

Defineste-ti clar asteptarile. Pentru ca o agentie matrimoniala sa fie cat mai eficienta in gasirea unui partener, trebuie sa fii foarte clara atunci cand le spui ce fel de relatie doresti. In mod normal, poti alege intre simple aventuri, relatii serioase sau chiar casatorie. Trebuie sa spui care sunt hobby-urile tale, aspiratiile si inetersele, pentru a va putea gasi un numitor comun. Exista agentii matrimoniale care ofera servicii pentru anumite tipuri de relatii, iar altele ofera servicii complexe, asa ca ai de unde alege, trebuie doar sa te interesezi foarte bine inainte.

Citeste si:  Protejare afacere
Afla cat mai multe detalii despre agentie si modul ei de operare inainte de a te inscrie. Atunci cand interactionezi cu persoane gasite prin interemdiul unei agentii matrimoniale, vrei ca interactiunea sa fie sigura, in zona ta de comfort si deci trebuie sa fii foarte atenta la modul in care agentia opereaza. Sunt agentii care fac publice chestionarele pe care le-ai completat si care sunt impanzite cu datele tale personale, astfel incat oricune le poate acesa pentru a aranja intalniri.Alte agentii opereaza insa in mai multa siguranta, respectiv au angajati profesionisti, care analizeaza profilul tau si cauta ei in baza de date profile care ti se potrivesc, fara a fi nevoita sa iti faci publice datele. Pentru ca traim intr-o lume din ce in ce mai nebuna, cel mai bine este sa apelezi la o agentie care face intalnirile pas cu pas, fara a fi nevoita sa suni tu persoana de care esti interesata si fara ca aceasta sa stie datele tale personale. Din pacate, agresiunile si hartuirea sunt frecvente in cazul agentiilor matrimoniale care opereaza pe internet, asa ca e mai sigur sa apelezi la cele in care indivizii se inscriu personal, pe baza actelor de identitate, pentru ca acestea ofera mai multe garantii pentru siguranta.

Citeste si:  Afla cum sa-l seduci in functie de zodie!
Agentii matrimoniale si specificul etnic si cultural. Exista agentii matrimoniale specializate pe diverse segmente de varsta, specific cultural sau etnie. Trebuie sa te interesezi care sunt aceste agentii si cum opereaza ele. Unele au criterii de selectie c si religia, apartenenta sexuala, etnia (de exemplu, agentii spacializate pentru maghiari). Apeland la o astfel de agentie, ai toate sansele sa iti gasesti perechea ideala intr-un timp foarte scurt.

Citeste si:  Sa nu mai plece nimeni in concediu!
Modalitatile de plata. Dupa ce ti-ai luat masurile de siguranta si ai stabilit profilul candidatului ideal, e momentul sa te interesezi de un alt aspect foarte important in alegerea agentiei: modalitatea de plata. Majoritatea agentiilor matrimoniale au o suma fixa pe care o percep pentru serviciile lor, respectiv pentru faptul ca iti tin profilul in baza de date si iti cauta anumiti parteneri. Trebuie de asemenea sa semnati un contract, care de preferita nu trebuie sa fie pe perioada determinata, pentru ca asta te obliga sa platesti serviciile agentiei chiar si dupa ce ti-ai gasit un partener si nu ai mai avea nevoie de ele.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.