Ai nevoie de batista, Amy?

Oare ce se intampla cu nasul lui Amy Winehouse?
Cantareata a carei viata a fost oricum numai ca o zi de duminica, linistita, in familie, nu, a fost vazuta iesind de la un concert cu o substanta misterioasa, de culoare alba, umflandu-i una dintre nari.

Se pare ca nu se impaca prea bine cu faptul ca iubitul ei continua sa fie in puscarie. Gandul ca acesta nu va reusi sa fie eliberat pana la Craciun o ingrozeste.

Citeste si:  Horoscop 2008

In seara cu pricina, Amy a fost insa intr-o dispozitie de zile mari. Ce nu face o nara bine alimentata! Ea si-a daruit cerceii unei admiratoare care se chinuise sa-i reproduca coafura specifica, gen stup de albine sau cuib, cum preferati. De asemenea, a dat un autograf pe o tigara unui fan aflat intr-o avansata stare de ebrietate, dar care o asteptase timp de cinci ore.

Citeste si:  Adrian Minune la primarie?

Influenta lui Pete Doherty nu este una tocmai benefica, dependenta acestuia de narcotice fiind binecunoscuta. Intr-o declaratie el afirma ca viata lui Amy Winehouse este in stand by de cand sotul ei a fost arestat, infruntand acuzatia de vatamare corporala grava, precum si tentativa de mituire.

Amy nu il poate insa ajuta in aceasta stare. Un prim pas ar fi sa fie fata cuminte si sa-si tina nasucul curat. Se pare insa ca e atat de grabita incat nu mai poate astepta pana sa gaseasca o baie.

Citeste si:  India, caminul civilizatiei hinduse

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.