Alexandra Ungureanu si CRUSH in concert la City Mall Cool Night!

Sambata 14 iunie, Alexandra Ungureanu si CRUSH incheie prima serie de evenimente Cool Night la City Mall printr-un concert exploziv, adecvat unui inceput de vara promitator. Buzdugan si Morar vor incinge si de aceasta data atmosfera si vor imparti multe premii la concursuri, in stilul lor inconfundabil.

Hiturile de pe albumul Hello – ce a castigat premiul pentru “Cel mai bun album pop-dance al anului trecut”, prezente in acest moment pe toate canalele muzicale, vor rasuna de aceasta data exclusiv pentru publicul din City Mall.

Concertul face parte din proiectul muzical City Mall Cool Night, cel mai mare proiect de gen organizat de un mall. Proiectul inceput in februarie 2008 isi propune sa ofere publicului City Mall concerte live sustinute de nume sonore din muzica romaneasca, dar si de peste hotare .

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 2, 3, 4 noiembrie

Seria concertelor Cool Night a fost deschisa de formatia 3 Sud Est pe 22 februarie,
urmati de  Yves Larock si DJ Jaba  pe 1 Martie . Pe 8 martie  City Mall le-a facut cadou doamnelor si domnisoarelor muzica buna, distractie si Chris Willis , pe 18 aprilie DJ RYNNO featuring Sylvia si Alb Negru au incantat publicul, iar pe 24 mai exotica Nadia Ali – ex Iio a continuat distractia la City Mall.

Fanii hiturilor “Hello”, “Inima mea” si “M-am pierdut” vor putea asculta vocea Alexandrei si sound-ul CRUSH pe 14 iunie, la ora 20:00, la etajul 2 al City Mall, in Foud Court.

Citeste si:  Prea multa spiritualitate strica!

Despre artisti:
Proiectul Alexandra Ungureanu si CRUSH poate fi descris ca o frumoasa poveste de dragoste in care vocea speciala a Alexandrei s-a intalnit cu muzica si versurile lui Radu si Sorin, adica CRUSH.
CRUSH, adica Radu si Sorin, cei doi Feti-frumosi, erau in cautarea ei, Ileana Cosanzeana, vocea frumoasa, care sa puna in valoare muzica de club si versurile poetice la care cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si ea in cautari, in cautarea unei identitati artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Muzele, vazandu-i ca se cauta, ca doua suflete pereche, au facut in asa fel incat sa se gaseasca… intr-un studio de inregistrari. Iar restul este deja istorie.
CRUSH insemna Radu si Sorin. Cei doi semneaza muzica si versurile majoritatii pieselor de album. Mutati de putina vreme in Bucuresti, Radu si Sorin si-au pus bazele propriului studio, chiar la ei in apartament. Muzica este pasiunea celor doi astfel incât cei doi au petrecut ore in studio pentru a definitiva albumul.
Alexandra este un nume cunoscut iubitorilor de muzica si datorita colaborarilor cu Paula Seling, Sistem si Holograf. Desi foarte tanara, Alexandra si-a castigat respectul colegilor din muzica datorita talentului nativ, dar si a modestiei.
Dintr-o asemenea combinatie, tinerete, talent, gingasie, senzualitate nu putea sa iasa decat un lucru foarte bun , adica proiectul CRUSH + Alexandra Ungureanu.

Citeste si:  Scrisoarea de intentie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.