Alina Plugaru a tradat!

Tradare! Tradare! Si iar tradare!

Cei de la „Cancan” ne-au aratat astazi ca, in timp ce unii se spetesc scriind scrisori, facandu-si fotografii artistice si incercand s-o convinga pe Alina Plugaru de potentele lor multiple, in timp ce in cursa pentru campania „Fii barbatul reginei porno” s-au inscris pana si pensionari, demonstrand ca in orice clipa poti s-o iei razna si sa-ti pierzi simtul ratiunii, domnita in cauza a fost surprinsa de paparazzi urcand in masina unui patron de club din zona Dorobanti.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in august!

Asadar, aviz pensionarilor. Nu o puteti cuceri pe Alina cu un ceai de tei, va trebuie ceva mai mult. Eventual o masa formata din trei feluri.

Aceasta a ramas in automobilul sport vreme de un sfert de ora, apoi cei doi s-au intreptat spre o destinatie necunoscuta.

Ea, bineinteles, sustine ca are doar o relatie de afaceri cu respectivul domn. A avut, pare-se, nevoie de consiliere pentru salonul de masaj pe care si l-a deschis in centrul orasului.

Citeste si:  Nunta cu buget restrans – decoratiunile

Cireasa de pe tort apare insa abia la sfarsitul materialului, cand Alina, pentru a-si demonstra nevinovatia, sustine ca are un iubit si ca acesta il cunoaste pe afaceristul cu pricina.
Pai si atunci, daca ea are un iubit, mareata campanie lansata de „Click” ce sens mai are? E cumva un concurs de compuneri si nu ne-am dat noi seama? La scris, baieti, la scris!

Citeste si:  Situatii inimaginabile pentru Marius Manole si Ilinca Manolache in Masculin-feminin

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.