Allview T1 Vision – un smartphone low-cost

E deja al cincilea articol despre un telefon Allview. Nu tinem neaparat sa-i laudam saptamanal, dar ce putem face daca nu se mai satura sa lanseze produse noi…

Cel mai recent telefon Allview le « bate » pe toate cele anterioare atat ca dotari cat si ca aspect. De fapt, Allview T1 Vision, este un smartphone comparabil cu terminale mult mai faimoase precum iPhone sau Nokia N95. Ba chiar am putea spune ca le “bate” si pe acestea, avand in vedere ca noul terminal Allview este si dual sim.

Citeste si:  Program Festival Urban “Femei pe Matasari”

L-am incadrat in aceeasi categorie cu cele doua telefoane faimoase datorita accelerometrului. Acesta este un dispozitiv care poate masura schimbarile de viteza cu directia si puterea lor. Un telefon dotat cu accelerometru iti permite sa folosesti anumite functii fara sa apesi butoane ci doar miscand telefonul cu o anumita forta intr-o anumite parte. In cazul de fata, senzorul de miscare se poate folosi atunci cand navighezi prin meniu, cand te joci, dar si cand vine momentul sa-ti gestionezi apelurile. Una dintre cele mai interesante utilizari este functia Turn to Mute, care iti permite sa opresti soneria prin simpla intoarcere a telefonului, atunci cand nu poti raspunde.

Citeste si:  Ai incredere in tine

Dar dotarile lui Allview T1 Vision nu se opresc aici. Ecranul foarte generos (3 inch) este tactil (se opereaza fara butoane). In plus, exista functia de TV analog, care iti permite sa urmaresti programe TV oriunde ai fi.

Bineinteles ca si acest telefon, ca si celelalte modele Allview, este un dual sim si poate functiona cu doua cartele, din doua retele diferite, in acelasi timp.

Citeste si:  Ajutor! Am fost concediata, dar vreau sa ma tratez

Nu lipsesc nici celelalte dotari caracteristice unui smartphone : e-mail, E-maps, browser, player audio-video, camera foto-video (3,2 MP). Si in ce priveste conectivitatea, T1 Vision sta la fel de bine : USB, GPRS, Bluetooth.

Memoria interna este de 128 MB dar se poate extinde cu ajutorul unui card micro SD, pan la 16 GB. Exista variante fara card sau cu card inclus, de 8GB sau 16GB. Pe site-ul Allview, pretul variaza, in functie de memorie, intre 819 si 899 de lei.


7 Comentarii
  1. Eu il am de aproimativ o saptamana.Foarte multumit.Bateria-2-3 zile,depinde ce faci cu tel.(sunt baterii pe net la 40 ron.)foto-bine,chiar are 3,2 mp.usor de utilizat,ii dau nota 9 la raport calitate -pret

  2. cand vreau sa instalez opera mini sau google maps in timpul instalarii mi se stinge ecranul, sta aproximativ 5-10 si cand isi revine iese direct din instalare….de ce? trebuie sa fie con la wap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.