Amy Winehouse in concert. A nu se repeta!

Primul concert Amy Winehouese din seria de 17 programate in Marea Britanie s-a soldat cu un esec. Interpreta a aparut beata si, dintr-odata, concertul s-a transformat intr-un tribut adus sotului ei. Acesta se afla in inchisoare, fiind acuzat de vatamare corporala grava si de tentativa de influentare a cursului anchetei.

Ieri, Amy l-a vizitat pentru prima data de cand se afla in spatele gratiilor. Pe parcursul concertului, a avut nevoie de sustinerea trupei fiind pe punctul de a izbucni in lacrimi de mai multe ori. Atunci cand publicul, satul de bolboroselile ei, a inceput sa huiduie, Amy a inceput sa-si insulte fanii. I-a numit “idioti” pentru ca au dat banii pe bilete si acum huiduie si i-a amenintat, in mod penibil, cu razbunarea sotului ei atunci cand acesta va fi pus in libertate.

Citeste si:  Fictiunea barfei

Atunci cand a incercat totusi sa cante, a modificat versurile cantecelor, incercand sa creeze conexiuni fortate intre situatia grea prin care trece sotul ei si melodii. Multe dintre piese i-au si fost, de altfel dedicate acestuia.

Fiind intr-o avansata stare de ebrietate, s-a clatinat de mai multe ori. Era imbracata intr-o fusta mini neagra, si intr-un top care-i dezvaluia cu generozitate un sutien negru, care l-a randul lui dezvelea un mamelon in toata splendoarea lui. Ultima melodia pe care a incercat s-o cante a fost lasata la jumatate, a aruncat microfonul si mana si a parasit scena.
Mai multi ascultatori au cerut banii inapo. Au fost nemultumiti de intarziere, de modul jalnic in care artista s-a prezentat. Fanii s-au simtit jigniti si se pare, ca in Anglia, consumatorii nu sunt intimidati de statutul de vedeta, stiind sa-si reclame drepturile.

Citeste si:  Cine poate sta intr-un triunghi amoros. Noi iti spunem ce spune zodiacul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.