Amy bolnava de tuberculoza

Din nou, vesti ingrijoratoare referitoare la Amy Winehouse. Recent a inceput sa expectoreze sange.

Doctorii sunt ingrijorati de pierderea mare in greutate, lipsa apetitului si de o infectie in zona plamanilor, acestea fiind simptome de tuberculoza. Cantareata in varsta de 24 de ani are un ritm cardiac neregulat si acum este hranita prin perfuzii in timp ce medicii incearca sa o tina departe de droguri.

Citeste si:  Concertul orchestrei de camera PHILARMONIA cu ocazia implinirii a 24 de ani de la (re)infiintarea Muzeului Taranului

Un prieten a declarat celor de la „The Sun” ca Amy se simte foarte rau si ca medicii incearca sa-i stabilizeze ritmul cardiac, insa ceea ce-i ingrijoreaza si mai mult este starea proasta a plamanilor ei. Are accese de tuse foarte violente, expectorand sange de mai multa vreme, insa a refuzat sa fie examinata. Doctorii se tem sa nu fie vorba de tuberculoza si ii fac mai multe analize pentru a fi siguri.

Citeste si:  Ce inseamna cand un sef iti ofera tratamentul tacerii

Amy si-a pierdut cunostinta acum cateva zile in casa ei din nordul Londrei, impunandu-se transportarea ei de urgenta la spital.

Medicii incearca sa descopere daca starea ei de acum este cauzata de o criza pe care a avut-o in august anul trecut, cand a fost internata in urma unei supradoze. Testele de atunci au detectat probleme la nivel cerebral provocate de abuzul de droguri.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in aprilie

Un purtator de cuvant a declarat ca poate cuvantul tuberculoza o sperie suficient incat sa renunte la droguri. Trebuie sa realizeze ca va muri daca nu inceteaza.

Tuberculoza este o boala intalnita mai ales in tarile din lumea a treia care, daca nu este tratata, ucide mai mult de 50% dintre bolnavi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.