Anamaria Prodan si metroul fermecat

Click si Anamaria Prodan pe care ei o numesc „sexy-impresara” socheaza din nou. Cele doua „entitati” au hotarat sa se angajeze intr-un demers extraordinar, o aventura nemaipomenita, la limita imposibilului: o calatorie cu metroul.

Hm… Se pare ca „vedeta” nu a mai calatorit niciodata cu acest mijloc de transport, intrucat a avut tot timpul (atat in timpul sederii in Statele Unite, cat si aici, in Romania) masini una si una. Noi ne-am adus aminte cum a mai declarat intr-o emisiune ca acum ceva ani si-a pierdut un apartament intrucat nu si-a achitat factura la telefon. Se pare ca vorbise atat de mult incat costul convorbirilor ajunsese sa echivaleze valoarea apartamentului in care traia. Oare declaratia conform careia nu a mai mers niciodata cu metroul sa faca parte din aceeasi categorie?

Citeste si:  Mihaela Tatu joaca Conquiztador

Cert este ca a fost o zi plina de invataminte. Anamaria Prodan a invatat de unde se cumpara o cartela, cat costa si cum se introduce in aparat. A mai invatat si ca exista cersetori agasanti si ca dureaza mai putin drumul cu metroul de la Aviatorilor pana la Piata Romana.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.