Anda Adam, Queen of Hearts

Please select a featured image for your post

V-o mai aduceti aminte pe “domnisoara artista” cum ii ziceau ce de la R.A.C.L.A. , Anda Adam? Cu siguranta da, caci de vreo doi-trei ani incoace, de cand “micul Mozart” al Romaniei (desi eu i-as zice “minusculul”), Marius Moga, a luat-o sub aripa protectoare, ea pare sa fi devenit ceea ce pre vremuri nici nu visa – cantareata de R&B. Iata ca in 2009 artista pregateste o revenire in forta dupa o perioada de relativa absenta de pe scena muzicala din Romania.
Citeste si:  Pe plaja Chesil
Dupa ce a obitnut un disc de aur si unul de platina pentru vanzarile inregistrate de albumul anterior, se pare ca Anda Adam vrea sa depaseasca aceste performante, anuntan un material discografic extraordinar. Acesta se va numi “Queen of Hearts” si va fi lansat luna aceasta. Evident, toate piesele sunt compuse tot de Marius Moga, 10 la numar. Textele sunt in majoritate in limba romana, dar desigur ca apar si unele in limba engleza. Faptul ca probabil nu multa lume intelege ce canta ea acolo, si poate chiar nici artista insesi, nu e nici pe departe un fapt care sa conteze. Mai degraba ne putem astepta la melodii dansante, pop-dance, cu influente R&B, dupa cum au anuntat reprezentantii Andei Adam.
Citeste si:  Doua liniute - spectacolul care iti testeaza limitele
Apare si un cover, dupa o melodie scoasa de la naftalina de la Haddaway, What is love, care se pare ca va fi o surpriza pentru toata lumea.
Pe langa aceasta, cateva titluri sunt Punani, melodii precum Opriti planeta, Stai,nu ma certa, Tell me yes, tell me no sau English teasing
Iarna asta asadar, pregatiti-va de dans cu Anda Adam, o adevarata „regina a inimilor” unora dintre romani.

Citeste si:  Kronos Quartet

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.