Andre din nou prietene

Cele doua Andree s-au hotarat sa ingroape securea razboiul care statea intre ele cam de la destramarea trupei Andre. Pana la urma, si vedetele pot da dovada de compasiune.

Induiosata de problemele de sanatate ale fostei sale colege, Andreea Antonescu, care e studenta la Facultatea de Psihologie, isi incearca talentele facand terapie cu Andreea Balan. O invata sa gandeasca pozitiv si sa depaseasca starea proasta in care se gaseste coloana ei prin puterea mintii. Pentru atata lucru, este suficient sa lecturezi coperta unei carti de self-help, nici macar nu trebuie sa parcurgi titlurile capitolelor. In fine, intentia nobila ramane laudabila.

Citeste si:  Cum sa ii spui "nu" sefului

Andreea Balan s-a accidentat la glezna, iar problemele pe care le avea deja din Mexic, din timpul concursului „Bailando por el Mundo” s-a agravat.

In editia care debuteaza maine pe Pro TV a concursului „Dansez pentru tine”, ea si partenerul ei vor incerca sa castige de dragul unui baietel din judetul Vaslui, a carui familie are o situatie financiara deplorabila.

Citeste si:  Garderoba.ro - esentiala pentru succesul tau

In ciuda problemelor de sanatate, Andreea a hotarat sa continue.

Mentionam ca pana in prezent, cantareata a castigat din dans 60 000 de euro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.