Andreea Banica in FHM

In cazul in care sunteti ceva mai speciali, avand gusturi mai speciale si nevoi mai deosebite, si in cazul in care Andreea Banica v-a populat vreodata visele de adulti, avem ocazia sa aruncati un ochi asupra fapturii ei reale. Ma rog, reala atat cat poate sa fie o aparitie modelata de Photoshop.

Citeste si:  Romania va avea patru filme la Festivalul de la Berlin

Din „Cancan” aflam ca ea a pozat „provocator” (cuvantul asta e cu dublu inteles, nu va grabiti sa imbratisati sensul lui pozitiv), acoperita cu un instrument muzical. Daca as fi saxofon sau chitara (acestea au darul de a-i acoperi partile intime in pictorialul din FHM), as da-o in judecata pentru prejudicii de imagine. Credeti ca bietelor, inocentelor instrumente le convine sa fie prezentate pe post de lenjerie?

Citeste si:  Lansarea volumului Scara la cer de Carolina Ilica

Andreea Banica probabil se plictisea. Cum a decis sa ia o pauza pentru a-si menaja glasciorul prea solicitat in timpul numeroaselor concerte sustinute de sarbatori, acum s-a tot gandit ea ce sa faca, ce sa faca si raspunsul a venit de la sine: daca nu ma dezbrac pe scena, s-o fac intr-o revista.

Citeste si:  Ce se petrece in “bucataria” unei agentii de publicitate?

Una peste alta, sustine ca bustul ei este un cadou de la mama natura. Deh, undeva trebuia sa fie si mama natura milostiva ca-n rest a fost cam zgarcita cu biata blonda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.