Andreea Banica in FHM

In cazul in care sunteti ceva mai speciali, avand gusturi mai speciale si nevoi mai deosebite, si in cazul in care Andreea Banica v-a populat vreodata visele de adulti, avem ocazia sa aruncati un ochi asupra fapturii ei reale. Ma rog, reala atat cat poate sa fie o aparitie modelata de Photoshop.

Citeste si:  Comportamentul profesional, in functie de zodie

Din „Cancan” aflam ca ea a pozat „provocator” (cuvantul asta e cu dublu inteles, nu va grabiti sa imbratisati sensul lui pozitiv), acoperita cu un instrument muzical. Daca as fi saxofon sau chitara (acestea au darul de a-i acoperi partile intime in pictorialul din FHM), as da-o in judecata pentru prejudicii de imagine. Credeti ca bietelor, inocentelor instrumente le convine sa fie prezentate pe post de lenjerie?

Citeste si:  Unde merge diseara? 10-13 martie

Andreea Banica probabil se plictisea. Cum a decis sa ia o pauza pentru a-si menaja glasciorul prea solicitat in timpul numeroaselor concerte sustinute de sarbatori, acum s-a tot gandit ea ce sa faca, ce sa faca si raspunsul a venit de la sine: daca nu ma dezbrac pe scena, s-o fac intr-o revista.

Citeste si:  Dance Weekend la final

Una peste alta, sustine ca bustul ei este un cadou de la mama natura. Deh, undeva trebuia sa fie si mama natura milostiva ca-n rest a fost cam zgarcita cu biata blonda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.