Andreea Banica in FHM

In cazul in care sunteti ceva mai speciali, avand gusturi mai speciale si nevoi mai deosebite, si in cazul in care Andreea Banica v-a populat vreodata visele de adulti, avem ocazia sa aruncati un ochi asupra fapturii ei reale. Ma rog, reala atat cat poate sa fie o aparitie modelata de Photoshop.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 28 septembrie - 4 octombrie

Din „Cancan” aflam ca ea a pozat „provocator” (cuvantul asta e cu dublu inteles, nu va grabiti sa imbratisati sensul lui pozitiv), acoperita cu un instrument muzical. Daca as fi saxofon sau chitara (acestea au darul de a-i acoperi partile intime in pictorialul din FHM), as da-o in judecata pentru prejudicii de imagine. Credeti ca bietelor, inocentelor instrumente le convine sa fie prezentate pe post de lenjerie?

Citeste si:  Job in recesiune

Andreea Banica probabil se plictisea. Cum a decis sa ia o pauza pentru a-si menaja glasciorul prea solicitat in timpul numeroaselor concerte sustinute de sarbatori, acum s-a tot gandit ea ce sa faca, ce sa faca si raspunsul a venit de la sine: daca nu ma dezbrac pe scena, s-o fac intr-o revista.

Citeste si:  Zodia ta iti spune cum sa te machiezi

Una peste alta, sustine ca bustul ei este un cadou de la mama natura. Deh, undeva trebuia sa fie si mama natura milostiva ca-n rest a fost cam zgarcita cu biata blonda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.