Andreea Berecleanu reprezinta stilul chic frantuzesc al colectiei ELLE Pret-a-Porter

ELLE a intrat pe piata de retail din Romania in Băneasa Shopping City.

Mereu informata si in pas cu ultimele tendinte in moda, Andreea Berecleanu recomanda femeilor romance colectia ELLE Prét-à-Porter, o colectie feminina, distinsa si de calitate.

Creata de o echipa internatioanala de designeri, condusa de vestitul duo Oscar & Suleyman, colectia ELLE transpune siluetele cheie ale sezonului intr-o vestimentatie purtabila si lejera, cu piese atractive pentru femeile moderne si independente.

Citeste si:  Flori dalbe la Muzeul Satului

Cumparaturile la noul magazin ELLE din Baneasa Shopping City devin mai placute datorita design-ului deosebit al magazinului, de boutique frantuzesc din perioada interbelica, parca deconectat total de agitatia specifica Mall-urilor, dar ancorat totusi subtil la modernismul, tehnologia si facilitatile din zilele noastre.

Shopping de calitate se poate face acum si in Romania, preturile produselor ELLE fiind similare in RON celor din strainatate, iar personalul asigurind asistenta necesara cu pasiune, dedicatie si entuziasm.

Citeste si:  Legendele rock-ului ies din hibernare

Colectia ELLE Pret-a-Porter este comercializata in Romania de Edrio Fashion SRL.Gama ELLE Prêt-à-Porter este creata si produsa in Europa si in Orientul Mijlociu de catre Fashion Brands Collections BV, Amsterdam, Olanda. ELLE este un brand apartinind grupului Hachette Filipacchi, Paris, Franta.

www.ELLEpretaporter.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.