Angelina Jolie a nascut gemeni

Please select a featured image for your post

Angelina Jolie si Brad Pitt locuiesc pe Coasta de Azur din luna aprilie a acestui an. Initial s-au asezat la Cap Ferrat, acolo unde co-fondatorul Microsoft, Paul Allen detine o vila superba, pentru ca mai apoi sa se instaleze, intr-o vila aflata pe domeniul Miraval, in asteptarea evenimentului considerat de presa americana cel mai important moment al deceniului, adica, venirea pe lume a gemenilor cuplului.

Dupa ce in ultimele saptamani presa a lansat de mai multe ori zvonuri false, Angelina Jolie a nascut, de-adevaratelea cum s-ar spune, in seara zilei de 12 iulie, la clinica Santa Maria din Nisa a fundatiei Lenval. Cei doi gemeni, un baiat Knox Leon, care a cantarit 2,270 kg si fetita Vivienne Marcheline de 2,280 kg, valoreaza deja 11 milioane de dolari, atat cat va costa prima poza pe care micutii o vor face impreuna cu parintii si fratii lor mai mari. Intreaga suma va fi bineinteles donata pentru o cauza umanitara.

Citeste si:  Calculeaza-ti cheltuielile
Brad Pitt a fost prezent in sala de operatii, a sustinut-o si linistit-o pe Angelina si a taiat cordonul ombilical al micutilor. Doctorul Michel Saussmann, cel care a efectuat operatia a glumit chiar, spunand ca actorul a fost un asistent perfect, in ciuda emotiilor pe care le-a avut. Cezariana a fost efectuata cu cateva zile inainte de data programata, dar operatia s-a desfasurat fara probleme, in ciuda informatiilor aparute in presa conform carora Angelina ar suferi de crize de diabet si ar fi fost foarte obosita, atat mama cat si cei doi bebelusi sunt intr-o perfecta stare de sanatate.

Citeste si:  Agentiile matrimioniale
Angelina Jolie si micutii Knox Leon si Vivienne Marcheline au ramas pentru inca cateva zile la spital sub supravegherea medicilor pana in momentul in care totul va fi ok si vor putea parasi spitalul.

In acest timp Brad Pitt trebuie sa se prezinte la Primaria din Nisa unde Christian Estrosi, Primarul, ii va inmana certificatele de nastere ale copiilor sai, ocazie care va fi nevoit sa faca fata zecilor de paparazzi care vor dori sa obtina prima sa fotografie de proaspat tatic.

Citeste si:  Programul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest 2015
Micutii gemeni mai au inca patru frati, pe Siloh, fiica Angelinei si a lui Brad Pitt, nascuta in 2006 in Namibia, pe Maddox fratele cel mai mare in varsta de sase ani, din Cambogia, Pax in varsta de patru ani nascut in Vietnam si pe Zahara in varsta de trei ani, nascuta in Etiopia, toti trei au fost infiati.

Angelina si Brad au afirmat la un moment dat ca isi doresc 14 copii, tinand cont de faptul ca Angelina s-a bucurat foarte mult de aceasta sarcina care i-a dat sentimentul implinirii, s-ar putea ca doar o parte dintre ei sa mai fie adoptati .


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.