Antichrist vine pe marile ecrane

Pelicula Antichrist, in regia lui Lars von Trier, va fi lansata pe marile ecrane in 26 martie.

Catalogat de publicatia The Sunday Telegraph drept “cel mai socant film din istoria Festivalului de la Cannes”, Antichrist a starnit reactii extreme in randul criticii si a publicului, fiind puternic apreciat sau dimpotriva, aspru criticat.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 16 octombrie

Publicatia “The Telegraph” titreaza: filmul lui Von Trier este genial si de aceea trebuie sa-l vedeti in timp ce “The Guardian” descrie revenirea regizorului pe marile ecrane ca fiind inumana.
Nu in ultimul rand, criticul Roger Ebert se declara impresionat de opera lui Lars von Trier. Un film puternic. Profunzimea lui e cutremuratoare. Von Trier m-a zguduit.

Citeste si:  90 de studenti la Arte si-au prezentat noile creatii in Galeria Designerilor Romani

Filmul spune povestea unui cuplu indurerat care se retrage la o cabana, dupa moartea singurului copil. Acolo, insa, lucrurile se vor inrautati …

Antichrist a fost distins in 2009 cu Premiul pentru cea mai buna actrita (Charlotte Gainsbourg) la Cannes, precum si cu Trofeul Academiei Europene de Film pentru cea mai buna imagine (Anthony Dod Mantle).

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret: Teroristul Carlos Sacalul si Securitatea lui Ceausescu

Filmul este distribuit de Transilvania Film si a putut fi vizionat in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului International de Film Transilvania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.