Ardes – Cosmetice profesionale online

In Romania, comertul virtual nu este, din pacate, atat de dezvoltat ca in Europa Occidentala ori Statele Unite ale Americii. Desi piata de cosmetice vandute direct pe Internet este la noi abia in stadiu incipient, au aparut si cateva magazine online de succes. Cel mai proaspat si mai profesionist apartine Ardes Cosmetici si poate fi accesat la www.ardes.ro .

El gazduieste aproape 250 de tipuri de produse naturale profesionale fabricate in laboratoarele din Italia, cunoscute de publicul avizat din tara noastra si din strainatate. Este vorba despre singurele dermatocosmetice comercializate la noi care au urmatoarele proprietati:
– contin antiradicali liberi;
– contin parfum fara alergeni – conform legislatiei in vigoare in Comunitatea Europeana (Directiva 2003/15/CE);
– fara parabeni;
– fara SLS si SLES – laurilsulfati de sodiu si lauriletersulfati de sodiu;
– fara isotiazolinon;
– fara OGM – organisme modificate genetic.

Citeste si:  Sport extrem: sexul la birou !

În acest site excelent realizat din punct de vedere grafic, dar şi foarte bogat în informaţii utile, internauţilor le sunt puse la dispoziţie fotografiile şi descrierile detaliate ale tuturor produselor Ardes, dar şi amănunte de real interes despre plantele/principiile active ale fiecăruia dintre acestea. În premieră pentru ţara noastră, cumpărătorii au posibilitatea de a găsi cu un simplu „click’ toate produsele destinate unei anumite probleme a corpului, feţei sau părului.

Sunt prezente nu mai puţin de 34 de „scheme de tratament” atât pentru doamne, cât şi pentru domni. Se oferă şi explicaţii competente despre cum trebuie folosite produsele recomandate fiecărui tratament. Magazinul online are o interfaţă uşor de accesat chiar şi pentru utilizatorii mai puţin experimentaţi, astfel încât umplerea coşului de cumpărături cu produsele din cele 5 divizii inteligent compartimentate (Linia Oana Turcu, Linia ArdesBio, Divizia Erboristeria, Biosinergic, Ardes Research) şi completarea formularelor de comandă se fac într-un timp extrem de scurt.

Citeste si:  Cum negociezi salariul?

Idei de afaceri pentru românii inventivi şi dinamici
Dintre numeroase secţiuni atractive care există pe site o remarcăm pe cea de mass-media, care conţine câteva zeci de minifilme cu emisiuni TV în timp real (fără a fi nevoie de download) şi sute de articole din presa românească şi internaţională legate de Ardes Cosmetici România şi de Oana Turcu, singura româncă al cărei nume a devenit brand internaţional de cosmetice (precizăm că este ieşeancă, fiind logodită cu deputatul Vlad Hogea).

Totodată, amintim şi de lista celor mai fideli clienţi din toată ţara, dar şi de forumul creat special pentru cei care vor să schimbe impresii sau sfaturi despre subiectele conexe produselor comercializate online, dar şi să abordeze alte teme de interes comun. Nu lipseşte nici ‘know how”-ul pentru românii inventivi şi dinamici, care vor să demareze sau să consolideze o afacere de succes. În concluzie, cel mai nou magazin online de produse cosmetice profesionale din România (www.ardes.ro) este, de departe, şi cel mai performant, iar miilor de utilizatori care îl accesează nu li se oferă (cum se întâmplă, chiar la case mai mari!) doar varianta seacă a ‘înghiţirii” unor oferte comerciale deja „mestecate”, ci libertatea de a analiza, de a trage concluziile şi de a face opţiunea corectă pentru acele produse care li se potrivesc cel mai bine. Un motiv în plus de a ne bucura pentru acest nou pas înainte făcut de piaţa românească a comerţului virtual…

Citeste si:  Schimbari majore

4 Comentarii
  1. Buna

    Sa stiti ca eu am folosit aceste produse sunt ok, insa am descoperit altele f tari mai ales pt corp sunt tot profesionale ca si Ardes , se numesc Bruno Vassari insa pe acestea le gasiti numai in saloane, ceea ce pe mine m-a facut sa cred ca sunt mai bune pt ca un produs profesional e un produs profesional daca il gasesti si in farmacii sau buticuri inseamna ca nu e chiar profesional. Eu am incercat de la Bruno Vassari multe creme si sunt fff multumita . Pupici Alinuta

  2. Poate sunt profesionale dar sunt pline de parabeni. A nu se mai promova ideea ca ar fi sanatoase pentru ca nu sunt. Sunt cosmetice normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.