Arhefanii – Expozitie de Paolo Tait

Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul Tarii Crisurilor si Consulatul Onorific al Romaniei pentru Trentino – Alto Adige va invita in ziua de joi, 30 ianuarie 2014, ora 18.00, la Sala Foaier, la vernisajul expozitiei Arhefanii, a artistului italian Paolo Tait.

Paolo TAIT s-a nascut in 1952, in Mezzolombardo din regiunea Trentino-Alto Adige/Südtirol, in nordul Italiei.

Citeste si:  S-a incheiat cea de-a cincea editie a Divanului Degustatorilor de Film si Arta Culinara

A deschis numeroase expozitii personale si de grup in Italia, Germania si Danemarca, iar in Romania, a mai expus la Muzeul Tarii Crisurilor, in anul 2007. In 2011, a reprezentat Italia la a 54-a editie a Bienalei de la Venetia.

Lucrarile lui Paolo Tait sunt grandioase, tulburatoare si frumoase. Sunt fructul unei gandiri libere si puternice care nu face compromisuri cu ceea ce exista deja sau a existat ca forma consacrata in timp. Pentru el, creativitatea incepe acolo unde se stinge lumina zilei simpla si sociala, unde padurea tace si se strecoara in muta penumbra a tufisurilor.
Paolo Tait de Vittoria Coen

Citeste si:  6 moduri in care faci ca seful sa te iubeasca

Expozitia este organizata sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania, al Ambasadei Romaniei in Italia, al Consulatului General al Romaniei din Milano, al Regiunii Autonome Trentino-Alto Adige/Südtirol, al Provinciei Autonome Trento si al Primariei din Mezzolombardo (TN).

Expozitia va putea fi vizitata pana in ziua de 2 martie 2014, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00.

Citeste si:  Internetul si tulburarile de alimentatie

Sponsori: Informatica Bancaria Trentina, Tassullo Materiali, Ercamedia si Fondazione San Vigilio.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.