Artista Roisin Murphy a purtat la Săptămâna Modei de la Milano creaţiile unui designer român

Cântăreaţa Roisin Murphy a fost văzută la Săptămâna Modei de la Milano 2008 purtând o rochie aurie cu guler neo-elizabetan şi creastă de dragon inserată pe coloană, o creaţie a designerului român Rozalb de Mura.

Fan al divei electro încă din 1999, când a descoperit cel de-al doilea album, „I Am Not a Doctor”, semnat Moloko, Rozalb de Mura s-a declarat încântat de faptul că o artistă celebră ÅŸi o adevărată imagine în lumea modei, precum Roisin, îi poartă creaÅ£iile, se arată într-un comunicat Emagic Entertainment, organizatorii concertului cântăreÅ£ei din 5 noiembrie, de la Sala Polivalentă.

Citeste si:  MIREILLE MATHIEU celebreaza 50 de ani de cariera, in concertul de la Bucuresti

Rozalb de Mura şi Roisin Murphy s-au cunoscut personal în cadrul ediţiei din 2008 a Bestfest, prilej cu care diva electro şi-a ales câteva dintre creaţiile designerului român.

Lansat în primavara lui 2006, atelierul de creaţie Rozalb de Mura a atras deja atenţia specialiştilor şi consumatorilor de modă avant-garde din România şi din străinatate, anul acesta fiind prezent şi pe scena London Fashion Week. Aici designerul s-a reîntâlnit cu artista irlandeză, care s-a arătat foarte interesată şi de noile piese din colecţia de primăvară-vară 2009.

Citeste si:  Asumarea corecta a riscurilor

Roisin Murphy va concerta toamna aceasta pentru a doua oară în România, pe 5 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la preţul de 75 de lei.

Roisin Murphy este compozitoare, cântăreaţă şi producătoare, de origine irlandeză, cunoscută pentru propriul stil de muzică electronică.

Citeste si:  Paternitatea piesei Coldplay "Viva La Vida", disputata intre muzicieni

ÃŽn 1994 compune împreună cu iubitul ei de atunci, Mark Brydon, un duet de muzică electronică sub numele de Moloko. ÃŽn 2005, după sfârÅŸitul realÅ£iei dintre cei doi, Roisin îşi lansează un album solo, „Ruby Blue”, scris ÅŸi produs de Matthew Herbert. Cel de-al doilea album solo, „Overpowered”, lansat în 2007, primeÅŸte în 2008 Premiul Choice Music din partea Republicii Irlandeze.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.