Astazi se lanseaza Wellness Show- primul targ de fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala!

Bucuresti, 27 ianuarie 2010- Euroexpo Trade Fairs lanseaza inscrierile pentru Wellness Show, primul targ de fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala care va avea loc intre 5 si 7 martie 2010, in pavilioanele 16 si 17, la Romexpo.

Wellness Show vrea sa aduca mai multa energie si armonie in viata ta prin organizarea celui mai tonic eveniment al anului unde vei afla tot ceea ce vrei sa stii despre fitness, modelare si ingrijire corporala, relaxare, sanatate si frumusete.

Citeste si:  Un miliardar rus fost agent KGB a cumparat cotidianul britanic Evening Standard

Intre 5 si 7 martie, Romexpo va fi gazda celor mai importanti producatori, importatori si a distribuitori de echipamente, produse si a prestatorilor de servicii din domeniile: fitness, wellness, spa, piscine, frumusete si ingrijire corporala, la un targ international specializat.

Participa la evenimentele speciale pregatite de organizatori si poti castiga unul dintre premiile puse la bataie: consultatii gratuite, operatii de chirurgie estetica,abonamente la cele mai prestigioase cluburi de fitness si spa din Bucuresti, vouchere cu tratamente de relaxare si de ce nu, sfaturi gratuite pentru alimentatia ta de zi cu zi.

Citeste si:  Depeche Mode anunta reluarea turneului „Tour of the Universe”

• Demostratii si concursuri de fitness (spinning, aerobic etc);
• Concursuri tematice (culturism, forta si rezistenta etc);
• Diagnosticari, testari si consultatii;
• Tombola cu premii – vouchere tratamente, produse cosmetice
• Conventie de aerobic.

Pentru mai multe detalii viziteaza www.wellnessshow.ro

Wellness Show este un eveniment organizat de Euroexpo Trade Fairs www.euroexpo.ro – lider de piata in domeniul organizarii si productiei de targuri, expozitii si evenimente speciale. Portofoliul Euroexpo Trade Fairs cuprinde evenimente de prestigiu ca Advertising Show, Luxury Show, sau Kidex.

Citeste si:  Marele Premiu al Academiei Franceze se lanseaza la Carturesti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.