Au si ei scandalagii lor…Rihanna si Chris Brown

Please select a featured image for your post

Daca in ultima vreme suntem obisnuiti sa auzim diverse scandaluri mondene de pe plaiurile mioritice, iata ca febra violentei conjugale i-a curpins din nou si pe ameircani. Nu mai departe de cateva saptamani in urma, Rihanna si fostul iubit Chris Brown au avut un scandal de proportii. Daca pe la noi in genere lumea se rezuma la se injura in public, ei bine la ei lucrurile au degenerate in violenta. De la zgarieturi la palme si evident cuvinte „frumoase”, presa a vuit de tot soiul de presupuneri aspura incidentului petrecut in masina rapperului si sfarsit prin internarea in spital a cantaretei.
Citeste si:  Alina Plugaru a tradat!
Barfele nu ai intarziat sa apara, toti dandu-si cu parerea asupra cauzelor acesti incident amoros. Cele mai plauzibile variante sunt cel legate de infidelitatea lui Chris Brown, recunoscuta inca de pe vremea cand nu era cu Rihanna. In noaptea premergatoare premiilor Grammy, se pare ca Rihanna a fost destul de deranjata de flirturile partenerului fie cu Leona Lewis sau Paris Hilton si a facut imprudenta de a cere explicatii. De atunci si pana acum, scandalul evident a luat proportii. Cum nu se intampla la noi, dar se inampla la ei, cei doi au un si un proces la curtea de justitie locala, insa pentru a mai aduca ceva probe el va fi amanat. Initial procesul ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 martie, dar cum Chris Brown deja participa la cursuri de stapanire a furiei, probabil ca mai are nevoie de ceva timp pentru a se calma cu desavarsire.
Citeste si:  Angajare cei mai buni oameni
Dupa cum se poate lesne obesrva, au si ei scandalagii lor, insa pare-mi-se cu ceva mai mult bun simt. In loc sad ea fuga pe la televiziuni cu povestea socanta, cei doi prefera sa lase loc banuielilor si sa isi rezolve problemele pe cale legala sau chiar medicala. Mai mult, ca povestea sa fie si mai misterioasa, unele zvonuri ar spune ca artistii ar forma din nou un cuplu, chiar si dupa acest scandal, si chiar s-ar fi casatorit zilele trecute.
Citeste si:  Cum sa te imbogatesti
Ca si in multe situatii autohtone dealtfel singura intrebare care iti mai vine in minte intr-o asemenea poveste este „cine oare o sa-i inteleaga vreodata?”


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.