Ayo va canta la Bucuresti, pe 2 iulie

Solista de muzică soul Ayo, cunoscută pentru timbrul vocal asemănător cu cel al celebrei Tracy Chapman, dar ÅŸi pentru originile sale româno-nigeriene, va cânta la BucureÅŸti, pe 2 iulie, în cadrul festivalului B’estfest.

Ayo a debutat în 2006 cu albumul reggae-soul „Joyful” – ce reprezintă traducerea în limba engleză a numelui ei. Materialul a fost înregistrat live în studio în doar câteva zile. ÃŽn 2008, Ayo a lansat cel de-al doilea album al său, intitulat „Gravity at Last”. Artista este soÅ£ia cântăreÅ£ului reggae Patrice, un alt nume confirmat anul acesta la B’estfest.

Citeste si:  Direct de la Berlin, filme romanesti la B-EST IFF!

B’estfest 2009, ajuns la a treia ediÅ£ie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie. Printre artiÅŸtii confirmaÅ£i la eveniment se numară The Killers ÅŸi Patrice, care vor cânta în „Ziua Zero” (1 iulie), Moby ÅŸi Motorhead, pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand ÅŸi The Faint, pe 3 iulie, The Charlatans ÅŸi The Ting Tings, pe 4 iulie, ÅŸi Manowar ÅŸi Holyhell, la Aftershock, pe 5 iulie. Biletele costă între 110 ÅŸi 150 de lei pe zi, în funcÅ£ie de data la care sunt cumpărate.

Citeste si:  Muzici pe care le asteptam

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.