Baby Boom Show a facut valuri la Constanta

Duminica, 6 septembrie 2009, targul pentru mamici si pitici Baby Boom Show a incheiat cu succes prima sa editie de pe litoral.

Timp de 3 zile, Centrul Expozitional Constanta a fost un taram magic si plin de veselie pentru copii, mamici, tatici si bunici. Cei mici s-au distrat de minune gratie surprizelor puse la cale de organizatori, printre care s-au numarat spectacole, concursuri, tombole cu premii, clovni, printese si multe altele, in timp ce adultii au putut alege in voie produse pentru cei mici din standurile expozantilor.

Citeste si:  Formatul CV-ului functional

Pe scurt, BABY BOOM SHOW in cifre a aratat astfel:
• Veselia a tinut 3 zile;
• 40 de expozanti au spus PREZENT! la Constanta;
• Am numarat aproximativ 5 000 de vizitatori;
• Au fost 8 concursuri, dintre care unul online, care i-au bucurat teribil pe toti cei prezenti in Pavilionul Expozitional Constanta;
• Am facut fericiti 41 de castigatori la tombolele si concursurile Baby Boom.
• Andra Gogan a cantat 55 de melodii, timp de 3 ore si 20 min, stabilind astfel un nou record omologat de World Records Academy.

Citeste si:  Cum trebuie sa slabeasca Balantele, Scorpionii, Sagetatorii, Capricornii, Varsatorii si Pestii

Baby Boom Show a fost primul eveniment de o asemenea anvergura – dedicat celor mici si – organizat la Constanta.

Organizatorii multumesc expozantilor pentru increderea acordata, sponsorilor pentru bunavointa si complicitatea de care au dat dovada in a-i face fericiti pe cei mici si vizitatorilor pentru participare si energia debordanta.

Si nu in ultimul rand, dorim sa multumim constantenilor care au dat dovada de multa ospitalitate si de un suflet mare…. cat Marea Neagra!

Citeste si:  Concediere personal

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.