Baby one more time?

Please select a featured image for your post

Un zvon socant circula de ceva vreme peste ocean Britney e din nou insarcinata. Cel putin asta sustine unul dintre prezentatorii American Idol. Ryan Seacrest, care a facut anuntul intr-o emisiune radio. El spune ca sursa e sigura, si chiar a avut nevoie de cateva zile pentru a o verifica pana a o face publica. Desigur, reprezentantii staff-ului artistei au negat de indata zvonul. Mai mult, nu isi explica de ce Ryan, care e un apropiat al lui Britney, nu a intrebat nimic inainte de a face publice informatiile cu pricina.
Citeste si:  Alchimia Dorintei
Problema mai mare e insa alta: cine e tatal? Desi toata lumea cunoaste povestea pe care au avut-o se pare ca o varianta ar fi chiar tatal celorlati doi copii ai lui Brintey, Kevin Federline, care si-a petrecut ceva timp cu ea in timpul turneului pe care il desfasoara momentan – Circus. O a doua varianta – Benji Madden in varasta de 30 de ani, fostul iubit al lui Paris Hilton si a treia – Jason Trawick insusi managerul cantaretei.
Citeste si:  Gwyneth Paltrow infirma zvonurile
Desi nu se stie cat de adevarate sunt aceste zvonuri, de fiecare data in cazul lui Briney povestea pare ca se repeta. Ea spune ca nu e insarcinata, presa ca da…si pana la urma se naste un copil.


2 Comentarii
  1. Deja Britney e pe o panta descendenta in mod definitiv. Si-a cam stricat reputatia, de cantat nu mai canta, eu nu prevad un comeback fulminant, mai ales daca sunt adevarate zvonurile ca ar fi din nou insarcinata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.