Barack Obama este aproape de o decizie importanta: ce caine va aduce la Casa Alba

Barack Obama le va recompensa pe fiicele sale pentru răbdarea din timpul campaniei electorale fie cu un câine de apă portughez, fie cu un labradoodle, o corcitură între labrador şi caniş, potrivit unui interviu acordat de preşedintele ales postului de televiziune ABC, relatează AFP.

„Se pare că au decis să aleagă între un câine de apă portughez ÅŸi o corcitură între labrador ÅŸi caniÅŸ. Vom începe să căutăm prin adăposturi”, a declarat Obama, care se va muta la 20 ianuarie la Casa Albă împreună cu soÅ£ia sa, Michelle, ÅŸi Sasha ÅŸi Malia.

Citeste si:  Echilibrarea muncii

Căutarea căţelului pentru Casa Albă a provocat un imens interes în Statele Unite, fiecare venind cu o sugestie, cu atât mai mult cu cât Malia este alergică la părul de câine.

PreÅŸedintele a recunoscut că totul a fost mai greu decât îşi imagina. „Suntem pe punctul de a reuÅŸi, dar a fost mai greu decât să găsim un secretar al comerÅ£ului”, a glumit Obama.

Citeste si:  eBiju.ro - magazinul tau online de bijuterii

Potrivit site-ului Clubului britanic al labradoodle, acest câine este o corcitură între labrador şi caniş şi poate servi drept ghid pentru orbii care suferă de alergii. Este un animal sociabil, loial şi foarte paşnic.

ÃŽn ceea ce priveÅŸte câinele de apă portughez, care poate fi de trei culori – negru, maro sau alb – precum ÅŸi cu două tipuri de păr – ondulat sau creÅ£ – el este un excelent câine de vânătoare, dar ÅŸi unul folosit în terapii pentru copii, bolnavi sau persoane vârstnice.

Citeste si:  No Doubt va lansa un nou album in 2009

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.